Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Jest ok ta forma.
Jeżeli obecny sort to ten z mikrokryształków to chyba najbardziej wyczesywał mnie własnie on. Sniff ostry :-D
Po alfie nigdy takie cos nie wystepowalo, a nie oszczedzane było.
Cesc pisze:Wpadłem w ciąg proszę o poradę, od 25-29 maj, spałem srednio 2-3h na dobe, 30 przerwa i od wieczora 31-03 czerwiec walnąłem łącznie 3g pentedronu. 4-7 przerwa spałem po 12h, a mimo cały czas byłem śpiący i nie do życia nie dało sie nic robić ogóle wkurwienie i agresja tylko apetyt dopisywał, zaczeło mi sie polepszć 7, ale od wieczora do teraz walnąłem kolejne około 8g pente spałem 9.06 -3h, 11.06 - 6h, 13.06 - 14h, 14 -2h i 17- 6h, zostało mi jeszcze około 1g pente, a muszę pociągnąc w formie jeszcze do 24.06 potem moge troche zluzować. od wtorku zaczeła mnie boleć wątroba to moze być cos poważnego? Piję duzo izotoników, magnez, potas w kapsulkach witaminy ogólne i C z jedzeniem u mnie słabo 1-2 posiłki na dobę. Od dzisiaj staram sie ograniczać dawki zeby zejsc do zera i skończyc na lekkiej zwale, uda mi się to? czy jak pociągne w takim tempie jeszcze tydzien to cos moze mi się stać? Macie jakies wskazówki porady?
... nic dziwnego, że cie nakurwia
kup sobie ostropest plamisty albo essentiale forte ( lub podobne flawonoidy ) pomaga w funkcjonowaniu i regeneracji wątroby do tego vit z grupy B i potas, jeżeli nie chcesz się nabawić zapalenia tego ważnego narzadu.
btw. najlepszą drogą podania dla tej substancji jest p.r. (nie wiem jak i.v., nie próbowałem)
Strangled Cat pisze: (nie wiem jak i.v., nie próbowałem)
- drętwienie kończyn
- okresowa dezorientacja
- stymulacja na średnim poziomie, mniejsza euforia
- lekkie zaburzenia widzenia
- szybki oddech, tachykardia
Działanie utrzymywało się około 20-30min po dawce 50mg, przy końcówce średnia chęć na dorzutkę, duszność i osłabienie motywacji, która po pentedronie i tak nie jest jakaś wybitna. Przy dawkach +150mg i.v występuje efekt podobny do podania tą drogą etylofenidatu - odrealnienie, utrata kontaktu z otoczeniem, halucynacje wzrokowe i czuciowe. Rzecz jasna nie musi tak być u wszystkich, kwestia dobrania dawki do masy ciała.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.