Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Jest ok ta forma.
Jeżeli obecny sort to ten z mikrokryształków to chyba najbardziej wyczesywał mnie własnie on. Sniff ostry :-D
Po alfie nigdy takie cos nie wystepowalo, a nie oszczedzane było.
Cesc pisze:Wpadłem w ciąg proszę o poradę, od 25-29 maj, spałem srednio 2-3h na dobe, 30 przerwa i od wieczora 31-03 czerwiec walnąłem łącznie 3g pentedronu. 4-7 przerwa spałem po 12h, a mimo cały czas byłem śpiący i nie do życia nie dało sie nic robić ogóle wkurwienie i agresja tylko apetyt dopisywał, zaczeło mi sie polepszć 7, ale od wieczora do teraz walnąłem kolejne około 8g pente spałem 9.06 -3h, 11.06 - 6h, 13.06 - 14h, 14 -2h i 17- 6h, zostało mi jeszcze około 1g pente, a muszę pociągnąc w formie jeszcze do 24.06 potem moge troche zluzować. od wtorku zaczeła mnie boleć wątroba to moze być cos poważnego? Piję duzo izotoników, magnez, potas w kapsulkach witaminy ogólne i C z jedzeniem u mnie słabo 1-2 posiłki na dobę. Od dzisiaj staram sie ograniczać dawki zeby zejsc do zera i skończyc na lekkiej zwale, uda mi się to? czy jak pociągne w takim tempie jeszcze tydzien to cos moze mi się stać? Macie jakies wskazówki porady?
... nic dziwnego, że cie nakurwia
kup sobie ostropest plamisty albo essentiale forte ( lub podobne flawonoidy ) pomaga w funkcjonowaniu i regeneracji wątroby do tego vit z grupy B i potas, jeżeli nie chcesz się nabawić zapalenia tego ważnego narzadu.
btw. najlepszą drogą podania dla tej substancji jest p.r. (nie wiem jak i.v., nie próbowałem)
Strangled Cat pisze: (nie wiem jak i.v., nie próbowałem)
- drętwienie kończyn
- okresowa dezorientacja
- stymulacja na średnim poziomie, mniejsza euforia
- lekkie zaburzenia widzenia
- szybki oddech, tachykardia
Działanie utrzymywało się około 20-30min po dawce 50mg, przy końcówce średnia chęć na dorzutkę, duszność i osłabienie motywacji, która po pentedronie i tak nie jest jakaś wybitna. Przy dawkach +150mg i.v występuje efekt podobny do podania tą drogą etylofenidatu - odrealnienie, utrata kontaktu z otoczeniem, halucynacje wzrokowe i czuciowe. Rzecz jasna nie musi tak być u wszystkich, kwestia dobrania dawki do masy ciała.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.