Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 23 / 1 / 0
A mój nosek który nie jest w ogóle przyzwyczajony do substancji mocno ingerujacych w śluzówkę sobie chwali ;) Jeden z pierwszych moich ketonów ( oprócz amf.(nie ket. Wiem ;) I 4mmc kilka miesięcy wczesniej) i sprawdził się dobrze. Nie oczekiwalem zbyt dużo ale po ok 70mg na pierwszy raz było całkiem milo. Mnóstwo energii do działania i lekko poprawiony nastrój + dobrze się prowadziło rozmowę z ludźmi :) dociaganie podobnej ilości jak zaczęło schodzić niestety dało średnie efekty. Zero zjazdu co sobie cenie. Dupy nie urwalo ale czekając w woreczku na pewno znajdzie się nie jedna okazja kiedy nada się idealnie ;)
  • 2 / / 0
Wpadłem w ciąg proszę o poradę, od 25-29 maj, spałem srednio 2-3h na dobe, 30 przerwa i od wieczora 31-03 czerwiec walnąłem łącznie 3g pentedronu. 4-7 przerwa spałem po 12h, a mimo cały czas byłem śpiący i nie do życia nie dało sie nic robić ogóle wkurwienie i agresja tylko apetyt dopisywał, zaczeło mi sie polepszć 7, ale od wieczora do teraz walnąłem kolejne około 8g pente spałem 9.06 -3h, 11.06 - 6h, 13.06 - 14h, 14 -2h i 17- 6h, zostało mi jeszcze około 1g pente, a muszę pociągnąc w formie jeszcze do 24.06 potem moge troche zluzować. od wtorku zaczeła mnie boleć wątroba to moze być cos poważnego? Piję duzo izotoników, magnez, potas w kapsulkach witaminy ogólne i C z jedzeniem u mnie słabo 1-2 posiłki na dobę. Od dzisiaj staram sie ograniczać dawki zeby zejsc do zera i skończyc na lekkiej zwale, uda mi się to? czy jak pociągne w takim tempie jeszcze tydzien to cos moze mi się stać? Macie jakies wskazówki porady?
  • 1 / / 0
Może mi ktoś powiedzieć coś na temat pentedronu puderku.Jakie działanie na chwilę obecną ?
  • 1425 / 81 / 0
Puder pent? Jest wogóle coś takiego teraz dostępne? Może chodzi o pentaka który jest jak sół/śnieg? Takie mikrokryształki, ktoś rzucący okiem może powiedziec, ze to puder.

Jest ok ta forma.
  • 1 / / 0
Jest puder średnio wypada na tle k mnirystztału.
Jeżeli obecny sort to ten z mikrokryształków to chyba najbardziej wyczesywał mnie własnie on. Sniff ostry :-D
  • 1425 / 81 / 0
Po sztuce pentaka przerobionego w noc na drugi dzien zawsze lecial soczysty paw.
Po alfie nigdy takie cos nie wystepowalo, a nie oszczedzane było.
  • 1 / / 0
Czym można wzmocnić Pente puder ?(był taki temat ale nie mogę się go doszukać)
  • 1958 / 454 / 4
Cesc pisze:
Wpadłem w ciąg proszę o poradę, od 25-29 maj, spałem srednio 2-3h na dobe, 30 przerwa i od wieczora 31-03 czerwiec walnąłem łącznie 3g pentedronu. 4-7 przerwa spałem po 12h, a mimo cały czas byłem śpiący i nie do życia nie dało sie nic robić ogóle wkurwienie i agresja tylko apetyt dopisywał, zaczeło mi sie polepszć 7, ale od wieczora do teraz walnąłem kolejne około 8g pente spałem 9.06 -3h, 11.06 - 6h, 13.06 - 14h, 14 -2h i 17- 6h, zostało mi jeszcze około 1g pente, a muszę pociągnąc w formie jeszcze do 24.06 potem moge troche zluzować. od wtorku zaczeła mnie boleć wątroba to moze być cos poważnego? Piję duzo izotoników, magnez, potas w kapsulkach witaminy ogólne i C z jedzeniem u mnie słabo 1-2 posiłki na dobę. Od dzisiaj staram sie ograniczać dawki zeby zejsc do zera i skończyc na lekkiej zwale, uda mi się to? czy jak pociągne w takim tempie jeszcze tydzien to cos moze mi się stać? Macie jakies wskazówki porady?
Twoja watroba pracuje na 100% wydajności od chwili pierwszej kreski pente... nie dość, że krążenie dopierdolone przez nakurwiające serce to jeszcze wątroba robi wszystko, byś ŻYŁ czyli pozbywa sie tego ustrojstwa w organizmie i zamienia pente na metabolity, które możesz wydalić...

... nic dziwnego, że cie nakurwia
kup sobie ostropest plamisty albo essentiale forte ( lub podobne flawonoidy ) pomaga w funkcjonowaniu i regeneracji wątroby do tego vit z grupy B i potas, jeżeli nie chcesz się nabawić zapalenia tego ważnego narzadu.
DXM
  • 1342 / 48 / 0
pentedron sam w sobie to ścierwo jakich mało. Ciężki fizycznie, zamiast konstruktywnej stymulacji niedojebanie mózgowe, a potem arcy-chujowy zjazd. Ale za to w miksie z benzo wypada naprawdę świetnie, jeśli jeszcze trochę wam tego szajsu zostało to polecam spróbować tego połączenie. ;)

btw. najlepszą drogą podania dla tej substancji jest p.r. (nie wiem jak i.v., nie próbowałem)
SESH
  • 2652 / 387 / 0
Strangled Cat pisze:
(nie wiem jak i.v., nie próbowałem)
- lekkie oszołomienie
- drętwienie kończyn
- okresowa dezorientacja
- stymulacja na średnim poziomie, mniejsza euforia
- lekkie zaburzenia widzenia
- szybki oddech, tachykardia

Działanie utrzymywało się około 20-30min po dawce 50mg, przy końcówce średnia chęć na dorzutkę, duszność i osłabienie motywacji, która po pentedronie i tak nie jest jakaś wybitna. Przy dawkach +150mg i.v występuje efekt podobny do podania tą drogą etylofenidatu - odrealnienie, utrata kontaktu z otoczeniem, halucynacje wzrokowe i czuciowe. Rzecz jasna nie musi tak być u wszystkich, kwestia dobrania dawki do masy ciała.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.