Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1916 / 335 / 2
Ja zszedlem przez pare tygodni z 3 mg do 1 mg alpry, tniemy do zera.

Alienforms, a jak dopiero przejebane jest jak otwierasz szuflade a tam zapas benzo i DHC, wez to ogarnij. O ile benzo ogarniam, to DHC ciezko, ale bede sie staral nie przekraczac 650 mg na dzien. cyknalbym zdjecie mojej ale chyba to bedzie zbedne a jeszcze ktos sie zcisnieniuje :P

EDIT: albo chuj, mata, ofcoz wszystko pelne albo napoczete, drugie tyle lezy w oproznionym worku ktorego nie chce mi sie wyjebac pokazta swoje zapasy :D

Swoja droga na szczescie dehaceki sa na zwykla bibule, jakby byly na rpw (jak kiedys) to by bylo prze je ba ne. Czemu takie zmiany na plus sa wprowadzane tak rzadko, a wiekszosc jest na minus
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
Fajny zestaw a najbardziej podoba mi sie DHC. :)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2883 / 303 / 0
Też chętnie bym spróbował DHC
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 293 / 14 / 0
Ja kiedyś uzbierałem pełny worek na śmieci thiocodinów, chyba ich tam z 200 było :D

W ogóle jak można opio trzymać pod nosem i nie zajebać całego naraz?

edit: Tym DHC można się ugrzać lepiej niż kodą jak rozumiem? Do czego byście to porównali bo może bym sobie poszedł do doktorka :)
  • 1916 / 335 / 2
dihydrokodeina-watek-ogolny-t12655-670.html

tutaj opisalem moje odczucia po DHC. Mozna pominac punkt o retardach, bo na nastepnych stronach Jamedriska podsunela pomysl jak zrobic z nich roztwor bez retardowy, sprawdza sie. Kombinowac mozna na rozne sposoby, jak sie pozbyc tego wosku z tabletek. W tabeli mocy jest 2x mocniejsza od kody

https://en.wikipedia.org/wiki/Equianalgesic

dla mnie zdecydowanie mocniejsze opio od zwyklej kody

mozna tez mixowac np troche DHC, troche roztworu z antka i wychodzi takie chuj wie co :-D
Ostatnio zmieniony 06 września 2017 przez 52eu126Iz60j, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1016 / 97 / 0
To ja też coś wrzucę, pamiętniki z wakacji - a raczej urlopu. Skromnie bo było mało czasu na przejście znowu do normalnego funkcjonowania.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
The child is grown
The dream is gone
  • 1916 / 335 / 2
Ahhh oxy... mysle o nim od czasu do czasu, kusi oj kusi

ano i DHC niektorym nie podchodzi, co mozna wyczytac w temacie podlinkowanym wyzej. Ale to chyba kazdy ma swoje ulubione smakolyki na roznych stopniach drabinki, to juz chyba... gusta dyktowane genetyka
  • 1683 / 126 / 0
oxy zajebiste ale ciezko o dobra cene
bo ceny 300zl za 800mg to jest paranoja, ja mialem farta i raz kupilem 1,1g za 120zl ale to jednorazowo
  • 2883 / 303 / 0
Jeszcze rano miałem skręta i grypę, a teraz nodduje po mixie tramal+koda :*)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 5382 / 988 / 0
Uroboros, i żeś w sumie wypaplał. Zarzuciłem dzisiaj 300 mg ale działanie jakieś nijakie. Troche cieplej sie zrobiło. Potem troche gimnastyki . Wracając do domu miałewm ochote komuś wyjebać tube na ryj. Łeb jak bolał tak boli i łamie w nogach.

Zakupiłem 300 mg DXM, zarzucałem kode o 12 południe, o której moge deksa wszamać żeby zadziałał jak trzeba ?? Słyszałem o przerwie 8 h
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.