Witam, wszystkich fanatyków marichuanowego chillu, wypowiem sie co nieco na temat tych wszystkich wynalazkow hhc ,hhcp ,thcp, hhc-o ,hhcpo, to prawda, że to gówno wciaga gorzej niz normalne thc , wydalem na to w ciagu niecalego roku ponad 10 tysiecy zlotych, kiedys bylem zaawansowanym palaczem normalnego palenia, przez kilka lat kopcilem od rana do nocy aby funkcjonowac normalnie, niestety nadażył sie zły czas, gdy bezpodstawnie zabrali mi prawko i szukałem alternatywy dla thc w necie, i trafilem na te cale hhc, itd. Zainteresowałem sie tematem i zaczałem kupować, i niewiem jak ktos mogł mowic ze taki jeden kartridz lub jednorazowka moze mu starczyc na tydzien haha, ja przy w miare oszczednym paleniu musialem zamawiac po 4 kartridze lub jednorazowki aby starczylo na 10 dni to max, wprawdzie po przeliczeniu jak ogarniałem normalne palonko to koszty podobne paliwo ,czasami komus postawic czy coś, za fatyge ale do rzeczy, magia czarownicy sklep super, zamawialem duzo razy poki była dostepna płatnosć za pobraniem, ale od dłuższego czasu nie można byłó zamawiac juz za pobraniem wiec, zaczalem z zielonego hooda, i innych sklepów, czeszkich itd ,saltypot odradzam stanowczo gowno i tyle, ale szczerze jak musze raz na 2,5 miesiaca robic testy laboratoryjne na mocz ,chodzi o prawko, to 14 dni minimum nie pale i wtedy jest bardzo ciezko , to przetrwac ten okres gdy juz nie mozna pociagnac z vapka , to jest tak uzalezniajace ze mozna siedziec przed kompem i co chwile wdychac te opary , tolerancja tez pojebana popalisz 2 dni i juz potem palisz aby palic cos tam dziala ale to juz nie to samo co po dluzszej przerwie ogolnie raz green hood przyslal mi zepsuty kartridz a zamowilem 4 i w dodatku oszukane byly wiecpaczka za 450 zl starczyla na 6 dni szczerze odradzam stamtad zamawiac bo zaczeli oszukiwac nienapelniaja do konca, za duze pęcherzyki powietrza, ogolnie jak juz nie mialem nic tylko ten kartidz zepsuty to probowalem jakos ten plyn przelac do drugiego ale nie moglem az go pobilem a pozniej juz gowno z tego plynu bylo do zbierania ale wkurw byl nieziemski przy rozbrajaniu tego aby tylko cos sciagnac przeszlo po paru dniach ale pojechalem az sie najebac z kolega i on ogarnal temacik normalny i powiem szczerze po roku nie palenia normalnego to jest roznica w porownaniu do tego hhc , hhcp,thcp, dzialanie jak dla mnie zdecydowanie fajniejsze, odrazu banan na ryju , zyć sie chce, ogolnie bez palenia to wegetacja jak dla mnie, ogólnie no jak sie nie ma dostepu to jest to fajna sprawa ale trzeba zarabiac tyle co ja zeby moc sobie pozwolic zamawiac paczki po 500 zl raz na 10 dni ;D