Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Latam po forach, latam po działach, szukam kurwa jakiejś ekonomicznej substancji, która byłaby głównie dopaminergiczna z minimum noradrenaliny. No nie wiem co robić i co wybrać, dopaminowy rush z płynącą z tego nutką euforii to to czego potrzebuje, tylko nie wiem czy MDPHP faktycznie mi to da, ale już sam nie wiedziałem gdzie zajrzeć :scared:
Planuje głównie wapować, żadne porycia mi nie są straszne, byle żeby
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Jak chcesz robić coś konstruktywnego i fajnie się przy tym czuć to spróbuj MDPHP w dawce 10 mg.
Nie polecam walić oporowo. Sniffowałem sypane na oko duże krechy i dostałem padaczki i zapaści. Ale miksowałem też z innymi rzeczami.
Skończe wora ale raczej zostanę przy fenidatach
Ale ogólnie po dłuższym czasie też stwierdzam, że nie nadaje się to na codzienne stosowanie. Chyba że ktoś potrafi zatrzymać się na jednorazowej wrzucie maks. 15 mg (oral), u mnie niestety pojawia się zawsze parcie na podbijanie. Jak go nie zwalczę i takich dawek przywalę np. 3 co parę godzin, to pod koniec dnia czuję - lekkie, ale jednak - zwarzywienie i wypranie z energii.
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. MrRabbit.
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
Walilem ostatnio bk efylon i potem slyszalem czy przypadkiem z watroba ok bo jakbym zbrazowial.
Widzialem zdjecie the pass i też jest brazowy a to stary wyjadacz tych smakołyków.
Chodzi o zbrazowienie otoczki wokol oczu jak i przyciemnienie skory. Ktoś tu kiedyś o tym wspominał i poruszam temat ponownie. Ciekaw jestem, czy to cisnienie czy tez obryw po watrobie czy nerki etc
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
12 czerwca 2017KaramakatE pisze: Ja kurewskich kardioakcji w takich dawkach nie uświadczyłem, za to kłucia w prawym boku (skurcze mięśni gładkich?) przy tej ROA miałem często. Co ciekawe, jedzone per japa w większych dawkach nie wywoływało tego efektu.
Ale ogólnie po dłuższym czasie też stwierdzam, że nie nadaje się to na codzienne stosowanie. Chyba że ktoś potrafi zatrzymać się na jednorazowej wrzucie maks. 15 mg (oral), u mnie niestety pojawia się zawsze parcie na podbijanie. Jak go nie zwalczę i takich dawek przywalę np. 3 co parę godzin, to pod koniec dnia czuję - lekkie, ale jednak - zwarzywienie i wypranie z energii.
Dokładnie KaramakatE. Wczoraj to mnie tak serducho napierdalalalalo że mało co nie wyskoczyło, pobudzenia też jakiegoś super nie było (a w niedziele o 23:00 bylo flubro zarzucone wiec mozna powiedziec ze benzo podklad byl, to krazy w krwi długooo) a mimo to że to serducho łypie tak mocno to gdy się uspokajało to znowu nachodziła myśl do tego zjebanego łba żeby sypnąć te 2 czerwone łyżeczki (a jak już sypniesz dwie to sobie myślisz a co mi tam, dam trzecią jeszcze). Kurwa wczoraj to chyba ze 4 razy to wciagałem. Jak mi przeszło wkońcu troche to serce to jeszcze o 24:00 myślałem że muszę wciagnac tego anyżkowego gówna. Japierdooole. Schowałem to głeboko do szafy i chuj w to.
Pozatym to jednak się nie nadaje do celów funkcjonalnych bo (przynajmniej nosem), bo wchodzi szybko, jest przyjemnie ale nawet jak coś ogarniasz w robocie/uczysz się to serce zaczyna po chwili bić jak szalone i nie idzie się skoncentrować na materiale.
Oral testowałem jak przyszlo do mnie to ostrożnie to owszem 5-10mg to wtedy mogłoby się nadawać.
Mój pierwszy beta-keton. I ostatni.
Wycięłam zbędny cytat. MrRabbit.
Na przykładzie Efylonu - Dobry sort jest przekozakiem jeżeli poda się go oralnie. Do nosowo natomiast niezależnie czy chujnia czy nie, darmowa kardiozwała już od kilku mg wzwyż
Weźmy teraz z kolei taką A-PiHP. W wątku jejże poświęconym przewala się dużo postów, mówiących o chujowych sercowych następstwach przy waleniu sniffem. Przy wapo zero problemów
Także tutaj może być podobnie - Wapujcie aż wam bulby popękają a z paluchów zacznie przyjarana skóra schodzić płatami
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
tolerka znajomego jest dość niska, 20mg mdphp PR powodowało orgazm w dupie (XD), tolerka na opio to 40-50 mg majki.
Do dyskusji na temat źródeł substancji służy dział Sprzedawcy. MrRabbit.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI
Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.