Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Tanie jak barszcz, nawet nie chce mi się procentu przebitki liczyć.
RUda ZUa SUka : :gun: :gun: :gun:
  • 2 / / 0
Witam a jak w Bydgoszczy okolicach temat wygląda cenowo?
  • 4 / / 0
03 października 2017Olka2407 pisze:
Tanie jak barszcz, nawet nie chce mi się procentu przebitki liczyć.
...140 a przebitkę mogę przedyskutować ;-)
  • 20 / / 0
Temat niby stary ale wiecie jak to jest, inflacja, różnorodność tematów, zmiany znajomych którzy są mniej lub bardziej aktywni z lepszym lub gorszym materiałem, ich zniknięcia, areszty, odwyki itd. Myślę więc, że warty odświeżania co jakiś czas a więc mając na uwadze jakieś 6 osób wygląda to tak, że piona żółtej pasty która po tasowanku, się wybiela??? - 100zl u tych samych ludzi fajnie wyglądające grudy o odpowiednim wyglądzie i zapachu jednak działające nie lepiej niż mokre gluty ( pierwsze razy po przerwie świetne później bardzo szybko slabnace działanie/rosnącą tolerancja oraz uboki jak cierpiący nos po dosłownie dwóch dniach/złe objawy fizyczne dużo bardziej fizyczne niż psychiczne pobudzenie((prawie jak bk)) choć to na bank amf pytanie ile i z czym. Lepszy materiał małe grudki średnio wilgotny 150 działanie jak kiedyś, dawki troszkę wyższe jednak brak tych wszystkich uboków. No bo przecież amfetamina nie ma złych skutków ubocznych. Hahah :-D :-D powodują je te wszystkie syfy które teraz nazywają się futerkiem. Opole
  • 1 / / 0
Siemanko. Nie wiecie jak chodza ceny w Tychach lub Katowicach?
Pisze tu o towarze dobrej jakosci.
Pozdro
  • 18 / / 0
120/5g
  • 14 / / 0
Poznan- 100/5g
  • 140 / 43 / 0
200zł/5g
Super jakość, proch, a nie wstrętna pasta i działanie takie samo nawet po dziesięciu dniach ładingu. Starczy na dwa/trzy tygodnie. Szukałem takiego źródła parę lat :D
  • 65 / 2 / 0
u mnie nawted da rade złapać za 80zł i całekiem dobrej jakości
  • 1016 / 97 / 0
I na ile ci starcza taka jakość? Ile walisz na raz? Nie jebie fazy kofeina? Coś dziwna taka cena, ciekaw jestem bardzo jak to wygląda w praktyce.
The child is grown
The dream is gone
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.