Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
100zl, na fetke musialo byc ;d
  • 46 / 2 / 0
20zl, nigdy nie oddałem, ale to mój kolega to mu oddam w naturze.
srać mi się chce
  • 585 / 52 / 0
Tak od jednej osoby i bezpośrednio za dragi to jakieś 6tyś za pół kilo mefa, całe szczęście że było to w cenach niemal zakupu wtedy, ale nadal spłacić musiałem jednorazowo.
Obecnie mam lepszy dług za ćpanie bo na jakieś 20tyś tylko to dla banku wisze i komornik mi zajebie to niedługo :-/ To mniej więcej koszt ćpania alfy za ostatni rok, kiedy nie było mnie stać już na takie branie, ale jak na cztery latra ciągu to i tak nie najgorzej.
Największy dług pośrednio za dragi miałem coś około 45tyś (połowa to koszty sądowe, druga połowa koszt adwokata) spłaciłem okolo 35tys z tego, reszta uległa przedawnieniu na szczęście.
Ogólnie ćpanie w ciągach kilkuletnich to kosztowna sprawa i narobić się trzeba żeby móc te 1,5-2 tyś miesięcznie tylko na dragi przeznaczać, a to i tak skromny budzet możliwy do wykonania biorąc tani i i wydajny narkotyk do codziennego użytku jakim jest alfa.
  • 46 / / 0
400zł, oddane po kilku dniach :)
Jak nie mam funduszy to trudno, nie lubię pożyczać od innych a tym bardziej innym.
  • 3 / / 0
Nigdy w tej dziedzinie nie zrobiłam sobie żadnego długu. :) Zawsze staram się być przygotowana na każdą sytuację. :)
  • 280 / 20 / 0
Żaden chyba, jak biorę na krechę to następnego dnia oddaję, zwykłam nie pożyczać, jak już to ze stałym towarzystwem działamy na zasadzie kto ma ten się dzieli czy coś w ten deseń, ale długów to ja sobie nie robię, bo w drodze powrotnej z Wooda pożyczyłam od kolegi 50zł i codziennie o tym myślę, jednak oddam w tym roku z jakimś ładnym kwasowym prezentem, to chyba byłoby na tyle
  • 13 / / 0
600zł
  • 37 / 5 / 0
2500 zł
  • 14 / / 0
Cos kolo 2500 zł
Uwaga! Użytkownik okoekstatyczny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / 1 / 0
200zl
http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.''
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.