Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Macie po palonym BF-ie reakcje histaminową ? Ja odczuwam mocniejszą niż od kody, z tym że nie jest ona 'punktowa', a występuje na całym ciele i nie wiem nawet gdzie się drapać hehe..
Skręt po przepaleniu 100mg w 3-4 dni będzie ciężki czy raczej gdzieś tam w tle będzie sobie leciał ?
tur3k pisze: Skręt po przepaleniu 100mg w 3-4 dni będzie ciężki czy raczej gdzieś tam w tle będzie sobie leciał ?
Ktoś mądry po ciągu na B-F dokopał się do info i wysunął pewną hipotezę, że to dlatego, iż B-F, jak i jego analogi takie jak alfa-metylo-BF mają troszkę inną farmakokinetykę i skręt po nich jest o wiele silniejszy niż po zwykłym fencie. A kto nakurwiał fenta przez miesiąc albo dłużej (oxan i inni) wiedzą co to jest skręt prawdziwy. Heroina, morfina czy inne oksykodony nie robią takiego gówna z człowieka na skręcie, jak fent. Stawiam skręt po 2-miesięcznym ciągu na helu równy intensywności 40% skręta po miesięcznym ciągu na fencie. I teraz w przypadku sytuacji takiej, że jakiś analog, a konkretnie butyr-fentanyl, w przypadku dłuższych ciągów powoduje jeszcze gorsze skręty to logiczna wydaje się decyzja o nie wpuszczeniu go do obiegu jako środka farmaceutycznego. Bo to w takim razie jest trucizna, a nie lek.
Wam, szczurki drogie, przyjdzie sprawdzić czy mój znajomy miał rację.
UsmiechnietaMorda: faktycznie, na początku tak miałem. Po przerobieniu jakiś 20-30mg i paleniu dalej problem zniknął.
A tak serio to przeraża mnie potencjał uzależniający tegoż. Dużo bardziej wolę ketony, a po fentowym weekendzie czułem wjebanie jak w nic innego, poważnie przez całe życie chyba nawet od alkoholu nie czułem takiego uzależnienia jak od bfa.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.