Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 345 / 6 / 0
10mg olci zbije miks 4-MPD + HEX-EN +bro na sen ?
  • 954 / 51 / 0
Zależy kiedy ostatnia dawka stimów, ale ogólnie powinno, najwyżej nie od razu - poprzewracasz się pół godziny w łóżku a nie spłyniesz od razu. Mi przy hexenie 7,5mg wystarczało w mixie z 0.5mg alpry.
  • 345 / 6 / 0
Ostatnia dawka stima ?... w sumie przed chwilą %-D .Ile bym dał za alpre mmm.. sry za offtop %-D
@edit
20mg olci poszło chyba idę spaać %-D
  • 39 / 4 / 0
dzialają po tym dysocjanty? np. DXM, nie chodzi mi o mix tylko czy olanzapina przyjmowana codziennie wieczorem moze spłycać faze
  • 3455 / 1118 / 0
Na natręctwa najlepsze SSRI i klomipramina.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 785 / 16 / 0
Zażywam 75 klomipraminy i 20 paro wystarczy? Kiedyś brałem 225 klomi i 40 paro zacznie działać niższa dawka?
  • 1180 / 5 / 0
Mało tego brałem, ale podobnie jak chlorprothixen ma swoje działanie na plus. W odróżnieniu do chlora olanzapina zwiekszała apetyt znacznie.
  • 4 / / 0
Brałem pół roku po 20mg i teraz żadne używki na mnie nie działają. A nie biorę tego syfu już od prawie roku. Kawa, papierosy i metylofenidat pozostały dla mnie tylko w miłym wspomnieniem.
  • 143 / 7 / 0
12 kwietnia 2017misspill pisze:
Na natręctwa najlepsze SSRI i klomipramina.
Zażyłem przed prawie godziną (pierwszy raz w życiu) 15mg Olanzapiny. Na razie czuję: senność i sedację. Jakieś dwie godziny temu wziąłem 4mg klona i 200mg Tramca. klon i Tram nie ma z tą sedacją i sennością za wiele wspólnego, co najwyżej je pogłębiły.
@Misspill, a jak u Ciebie spisuje się ten lek. Chyba idę spać zaraz, bo zamuliło kompletnie.
  • 3455 / 1118 / 0
Kiepsko, przede wszystkim akatyzja i senność, apatia w dzień, słabo niwelowała objawy psychotyczne, szybko poszła out. Leczona byłam nią dwukrotnie w różnych odstępach czasu.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.