Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1456 / 19 / 0
A ja podcieram się raz tak raz tak, zależy ile tego wysram i jak bardzo potem trzeba się zaangażować w ten proces.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 145 / 2 / 0
llabx pisze:
Ja lubi się grzać nad kuchenką gazową. Podchodzę do kuchenki odchylam bluzkę i wpuszczam strumień rozgrzanych cząsteczek powietrza by delikatnie muskały moją skórę dając mi poczucie przyjemnego ciepła. Dziwne przyzwyczajenie, ale to taki mój rodzaj medytacji.
W zimowe poranki mam tak samo jak ty, jeszcze np. w lazience lubie suszarke sobie zapodac pod koszulke i grzac sie tak.
  • 1217 / 21 / 0
- Od kilku miesięcy śpię w tych samych szmatławcach w których łażę po domu w ciągu dnia, bo i tak wiem że jak będę się kąpał to założę czyste ciuchy.
- Uważałem przez całe życie, że tylko kobiety podcierają się na siedząco.
- Mam osobny ręcznik do wycierania dupy po kąpieli (tylko do niej!)
- Jeżeli używam papieru toaletowego, to jeżeli zerwę mniej lub więcej niż 3 kawałki, to wrzucam je do kibla nie używając ich, po czym biorę nastepne (powtarzam czynność, jeżeli znów nie uda się urwać 3 kawałków)
- Obgryzuję paznokcie w domu, ale wystarczy że podam komuś rękę, albo dotknę czegoś "publicznego" (np ramy w autobusie) i już nie obryzę ani jednego paznokcia, dopóki nie wrócę do domu i nie umyję rąk
- Tańczę podczas golenia do muzyki którą sobie puszczam (SERIO!:D)
Wszystko co piszę jest fikcją
Kłamałem z tym u góry :)
  • 329 / 9 / 0
Moja najgorsza manią jest rozrzucanie pieniędzy (zarówno bilon jak i banknoty) po wszytskich możliwych kieszeniach i torebkach (mam ich parę) w ten sposób nigdy nie wiem ile ich mam i gdzie..kupowałam sobie juz parę portfeli próbowałam je nosic ale pieniądze i tak wrzucałam luzno do torby albo do kieszeni (również w tylne i przednie kieszenie spodni) Plusem tego przyzwyczajenia jest to że kiedy brakuje mi kasy to po prostu wkladam ręke do wsystkich swoich płaszczy kurtek i torebek i zawsze się sporo znajduje.
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
  • 291 / 3 / 0
Dragi też tak chowasz %-D ?
:
  • 329 / 9 / 0
:) dragow i leków zawsze niedosyt i malo/czlowiek jedzie na tym co ma by za chwilę wykupić następne:) więc jakoś zawsze pamiętam gdzie wszystkie leki/dragi mam:) zwykle tez ,podobnie jak pieniądze,mam je w torbie albo kieszeniach płaszcza.Ale luzno ich do torebki nie wrzucam:)
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
  • 2651 / 42 / 0
Skończcie z tym sraniem już %-D

Ja mam tak że zaraz po otwarciu paczki chipsów MUSZĘ ją powąchać. :-D
  • 1519 / 20 / 0
Fuj, dla mnie chipsy głównie śmierdzą. Może dlatego ze nie jem tego typu rzeczy
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 74 / / 0
ShadySharky pisze:
Ja mam tak że zaraz po otwarciu paczki chipsów MUSZĘ ją powąchać. :-D
Ja tak mam z wszystkim co przeznaczone jest do jedzenia.
Uwaga! Użytkownik glizda jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1456 / 19 / 0
Jak wyżej i nie tylko do jedzenia. Każdą nową rzecz wącham zanim zacznę jej używać.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.