Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1179 / 9 / 0
U mnie też tak jest. Dopiero jak puści to latam do kibla. Czasami wręcz jest to nie do wytrzymania, bo odleje się, a po minucie znowu czuję, że pęcherz mi się zapełnia :'(
  • 3 / / 0
Nie że nerki "chcą wydalić substancję", tylko prawdodpobonie jakoś upośledzona jest ich funkcja - następuje albo zatrzymanie moczu albo efekt natychmiastowego przelotu wypijanych płynów do pęcherza
Uwaga! Użytkownik wieprz666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / / 0
masz rację, źle to ująłem. Ale jest to tragiczne, gdy chcesz spędzić wieczór ze swoją kobietą..
  • 3449 / 128 / 8
Do tego są lepsze substancje niż brefedron.
  • 3 / / 0
Dla mnie wspomniany efekt jest dość mocno niepokojący i skutecznie mnie zniechęca do brania ketonów
Uwaga! Użytkownik wieprz666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
wieprz666 pisze:
Dla mnie wspomniany efekt jest dość mocno niepokojący i skutecznie mnie zniechęca do brania ketonów
Zwykły efekt uboczny przy fenkach też mam podobne rewolucje jeśli chodzi o pęcherz i mocz %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Ty się boisz sniffnąć, a są tacy co w żyły sobie całą tęcze wpierdolili.
brefedron jednak sugeruję Ci zjeść. Działanie jest przyjemniejsze.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 14 / / 0
Dawaj to zdjęcie :) No chyba że już pociągnąłeś i nie ma co pstrykać :D Co do sniff czy nie sniff, to akurat wolę się tego nawdychać niż zjeść, jakoś tak dla mnie przyjemniejsze było.
  • 3 / / 0
@Limitbreaker: fatalfatal dostał dokładnie ten sam. By the way tez do Ciebie tak długo szedł? Ponad tydzień po zamowieniu to już trochę przesada!
Anyways pierwszego dnia działał powyżej oczekiwań. Drugi dzień już nie co gorzej. Za bardzo nos przeżarty i wysuszony i strupowy ogólnie.
  • 6201 / 440 / 12
fatalfatal pisze:
Anyways pierwszego dnia działał powyżej oczekiwań. Drugi dzień już nie co gorzej.
Zapasy serotoniny zbyt małe były drugiego dnia, wałkowane było z tysiąc razy na forum.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol

USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.

Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.