Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Anon pisze:
Absolutnie nie miksuj mefedronu z fetą bo to bardzo bardzo niebezpieczny miks - sa przypadki że ludzie od tego umierali.
A mefedron z pixą to fajny imprezowy miks, dobrze się zgrywa.
Dzięki za info! A w tym drugim przypadku- najpierw pixa potem mef czy w odwrotnej kolejności?
  • 109 / 9 / 0
nie umiem znaleźć nic o tym miksie. właśnie wypiłem przepłuczkę PST za 3-4h mogę wrzucić mefa/coś co ma być mefem w nie za dużych ilościach ? o ile jeśli chodzi o to czy bezpieczne to wydaje mi się że tak ale bardziej martwię się żeby fazy sobie nie zjebać %-D
  • 5 / 1 / 0
Bral ktos mefe ew. fete po Muchomorze czerwonym?
  • 39 / 5 / 0
Do peaku mefa świetnie wchodzi mj, fajnie wzmacnia bodyload.
Uwaga! Użytkownik Tripowicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5032 / 892 / 0
Jaki kurwa bodyload po mefie xD?
  • 17 / 2 / 0
amfetamina + mefedron + alkohol

22:00
Donosowo wymieszany mef z fetą ok 25mg
23.00
100ml wódki z sokiem
23:30
0.5g mefedronu donosowo
01:30
100ml wódki z sokiem i 25mg mefedronu

Na początku miło- euforycznie i duże pobudzenie, chęć do tańca, wrażliwość na muzykę. Jednak szybko zaczęło przymulać po alko. Kolejna porcja full euforia i zwiększone libido. Czuć muzykę ciałem. Włączyła się później rozmowność. Powrót do domu i cholera wie czy zimny listopad czy chemia ale zaczęło mnie trząść. Jeszcze przed zaśnięciem czułam, że ciśnienie poszło w górę. Sen to raczej tryb czuwania :)
  • 380 / 10 / 0
tramal i potem 4mmc?

Wiem.zespół serotoninowy.aczkolwiek nie zawsze występuje.

Pytanko o w/w mix, do tych, którzy go próbowali. Warto>

Dzięki z góry za pomoc.
  • 5 / / 0
Co myślicie o mefedronie z psychodelikiem? Chcialabym dzis sprobowac isc w mefe i 2cb;)
  • 6221 / 444 / 12
20 października 2019Czahri pisze:
Co myślicie o mefedronie z psychodelikiem? Chcialabym dzis sprobowac isc w mefe i 2cb;)
Kiedyś poruszałem kwestię na łamach tematu ogólnego o miksach psychodelików – agoniści receptora 5-HT przyjemnie odbijają braki serotoniny wywołane zjazdem po wyzwalaczach serotoniny (jak np. mefedron). Najrozsądniej najpierw poczekać aż mefedron minąłby, przed zażyciem 2C-B.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 107 / 2 / 0
Próbował ktoś miksu 4mmc z 3fph jeśli tak to w jakiej proporcji? Mam zamiar zrobić fajna sól ala kokolino
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.