Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 298 / / 0
Grippin pisze:
Czy po 2mg klona mogę wziąć 1,6g trama? Doanm że przez ostatni tyg vobralem po 12-18mg klona jeżeli ma to znacznie
Pytanie jest napisane tak, czy fakt wzięcia tego klona ci nie zaszkodzi po dołożeniu tramadolu, ale chyba nie taki był sens. Do 1,6g tramadolu musisz wziąć co najmniej te 2mg klona, ale ja, jakbym miał więcej, to wziąłbym co najmniej 4-6mg do tak dużej dawki tramadolu na raz.
  • 1196 / 10 / 0
2mg w zupełności wystarczy.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 298 / / 0
Ugh pisze:
To powiedz czy biorąc dziennie około 2-3 gramów tramadolu w dawkach podzielonych wystarczy wziąć rano jednego klona 2mg i to wystarczy na cały dzień jako porządne zabezpieczenie?
  • 1196 / 10 / 0
Pewności Ci nie mogę dać, ale na 99% tak. Zależy od twojego organizmu, no i tolerancji na bdz. Jednak klonazepam ma bardzo silne działanie przeciwpadaczkowe.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
qqq111 pisze:
Ugh pisze:
To powiedz czy biorąc dziennie około 2-3 gramów tramadolu w dawkach podzielonych wystarczy wziąć rano jednego klona 2mg i to wystarczy na cały dzień jako porządne zabezpieczenie?
nikt Ci tego nie powie - NIKT KTO SIEBIE I INNYCH SZANUJE. Okres półtrwania klona to 18-50 godzin, jednak z doswiadczenai wiem, ze przy bardzo duzych dawkach, codziennnym uzywaniu tramalu i benzodiazepin, napady padaczki MIMO TO moga sie przytrafic.
Uwaga! Użytkownik cywilizacja_Turakow jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 250 / 4 / 0
jesli dzien w dzien jesz benzo to tolerka na pewno rosnie, ale tak jak ktos wyzej napisal klon to bardzo silny lek przeciwpadaczkowy i naprawde 2mg powinno uchronic przed padaka przy tak duzej ilosci tramca (mnie chronila taka ilosc). Tez jest kwestia typu nie kazdy organiz reaguje tak samo.. Ale widze ze kolega ma juz doswiadczenie w braniu T, a do tego chce to wziac w dawkach podzielonych, takze dziele zdanie Ugh- w 99% tak...
luminal_100
  • / / 0
ostatnio od jakiś 3 tygodni nie mogę spac zasypiam koło godz 4 a budze się o 8 chodze jak mumia a żaden rodzinny lekarz niechce dać żadnego benzo bo uzależniają, Czym może być to spowodowane ? dodam że cały czas jestem w ciągu na t 2sprawa to nie mogę złapać pełnego oddechu nie wiem czemu oczywiście po Tramalu jak już wejdzie ,a jak dowale kody to oddech wraca do normy
  • 250 / 4 / 0
Płytki i spowolniony oddech na Tramalu to normalne zjawisko, a propos snu, jeśli zaczynam kolejny ciąg T przez pierwsze dni też słabo śpię, np prawie cala noc euforia, półsen i drapanie się: ;-) ;] ,później w miarę upływu tygodni śpię normalnie.. po upływie miesięcy będąc w ciągu tramal już nie działa tak samo i często wraca bezsenność :-/ Już nie będę wspominał jak wyglądają moje noce po odstawieniu :scared:
luminal_100
  • / / 0
no niewiem jak z tym oddechem mi się wydaje że jest on normalny tylko z tym że nie mogę nabrac pełnego oddechu może 1na 20 jest normalny a po 2 dodając kode to oddychanie powinno jeszcze bardziej chyba zwolnić ? ze spaniem to 1raz mam taki problem i o żadnej euforii i drapaniu nie ma mowy nawet przy 1gramie ostatnio zjadłem 1tabletke tetrazepamu i problem znikl usnalem normalnie
  • 1196 / 10 / 0
A czego się spodziewacie?

Bądz co bądz, tramadol jest słabym opioidem, i wykazuje negatywny wpływ na OUN.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.