Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
ja wczoraj dostalem rolling stonsa, ponoć mocna tektura, mam duże nadzieje do niej po tych kiepskiej jakości dancing-shiva's a długi weekend się zbliża, oby był ciepły i wiosenny :)
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ramk4 »
jakiś czas temu ze znajomym zjedliśmy po dobrym kartoniku o 11 rano. poszliśmy do mojego brata wypaliliśmy trzy torby ziółka zjedliśmy po kuleczce ja poszedłem kompletnie zapierdolony do apteki po thiocodin dla wszystkich a kumpel koło 18-tej pojechał jeszcze na urodziny i do 2giej w nocy pił wódkę. w między czasie wypiliśmy koło 20 piw. nigdy nie miałem takiej bani wcześniej choć zdarzały się różne melanże. na drugi dzień byłem strasznie zagubiony nawet na spacerze z psem.
Uwaga! Użytkownik ramk4 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 375 / 951
Przepiękne doświadczenie.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Pierwsze koty za płoty. Teraz już będzie z górki.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Zaprawdę, jesteś od teraz światłym człowiekiem.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ramk4 »
i dzięki temu postowi na tym portalu w tym temacie tak jak i wy tak i moja kochana żona też się dowiedziała o moim małym tet ta tet z kartonowym kolegą. oj działo się ...
Uwaga! Użytkownik ramk4 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Miałem nadzieję, że już światle umarłeś i tańczysz z Jezuskiem. Masz żonkę? Też taka oświecona?

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 29 / / 0
Ramk4, wiesz dlaczego wzięliście wtedy LSD a nie koks, fetę, brauna? Powiedz.
nic,,,
  • 3490 / 56 / 0
Mamy nowego, zajebistego zawodnika jak widzę, witka ;]

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Platon »
Marzę o zjedzeniu tekturki ale nie ma skąd wytrzesnąć :wall: :wall: :wall: :wall:
Uwaga! Użytkownik Platon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.