Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
ja wczoraj dostalem rolling stonsa, ponoć mocna tektura, mam duże nadzieje do niej po tych kiepskiej jakości dancing-shiva's a długi weekend się zbliża, oby był ciepły i wiosenny :)
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ramk4 »
jakiś czas temu ze znajomym zjedliśmy po dobrym kartoniku o 11 rano. poszliśmy do mojego brata wypaliliśmy trzy torby ziółka zjedliśmy po kuleczce ja poszedłem kompletnie zapierdolony do apteki po thiocodin dla wszystkich a kumpel koło 18-tej pojechał jeszcze na urodziny i do 2giej w nocy pił wódkę. w między czasie wypiliśmy koło 20 piw. nigdy nie miałem takiej bani wcześniej choć zdarzały się różne melanże. na drugi dzień byłem strasznie zagubiony nawet na spacerze z psem.
Uwaga! Użytkownik ramk4 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 375 / 953
Przepiękne doświadczenie.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 2244 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Pierwsze koty za płoty. Teraz już będzie z górki.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Zaprawdę, jesteś od teraz światłym człowiekiem.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ramk4 »
i dzięki temu postowi na tym portalu w tym temacie tak jak i wy tak i moja kochana żona też się dowiedziała o moim małym tet ta tet z kartonowym kolegą. oj działo się ...
Uwaga! Użytkownik ramk4 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Miałem nadzieję, że już światle umarłeś i tańczysz z Jezuskiem. Masz żonkę? Też taka oświecona?

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 29 / / 0
Ramk4, wiesz dlaczego wzięliście wtedy LSD a nie koks, fetę, brauna? Powiedz.
nic,,,
  • 3490 / 57 / 0
Mamy nowego, zajebistego zawodnika jak widzę, witka ;]

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Platon »
Marzę o zjedzeniu tekturki ale nie ma skąd wytrzesnąć :wall: :wall: :wall: :wall:
Uwaga! Użytkownik Platon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.