Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3523 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Hanka pisze:
Picie alkoholu do benzodiazepin jest totalnym bezmózgowiem.

2,3, piwa do benzo jeszcze nikomu nie zaszkodziły,co do picia większej ilości alkoholu to naprawdę jest zły pomysł ]

Zaczać można od 2 czy trzech, ale przy takim combo szybko traci się kontrolę. Nie raz czytałem na forum, że ktoś miał zamiar wypić 2 browary a obudził się z pustym listkiem klonów i 20 opróżnionymi puszkami. Oczywiście nic nie pamiętał, a jak się okazało wcale nie był to poniedziałek a czwartek.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 60 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: krzysztoff »
z to wóda to byl oczywiscie zart ale browarem benzo zapijam zawszee zeby lepiej i szybciej weszly
WildMonkey-to nie jest tak ze znajomi maja ze mnie ubaw tylko zawsze sa na mnie niezle wkurwieni bo jak przesadze z alkoholem i benzo to robie niezly rozpizdziel a na trzezwo to taki spokojny chlopak jestem heh
ale oczywiscie zwykle staram sie unikac łaczenia duzej ilosci benzo z alko.tak.masz racje to glupota
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
WildMonkeyu muszę Cię opierdolić :) Zrobiłem "test na głupotę" zjadłem 4mg klona, wypiłem kilka bro, jakieś kiełabsy poszły (nie kopały %-D ) jeszcze na dodatek jakaś baka. Zapytałem na drugi dzień po zajściu czy ze mną wszystko ok było. Kumpel się na mnie patrzy i się pyta o co mi chodzi, a w myślach widze że ma: :nuts: Wniosek jest taki, że nie każdemu musi bić na dekiel jak po klonach tak i po miksach, oczywiście nie zalecam nikomu miksowania bo rzeczywiście klono potencjał debilistyczny mają :diabolic: widziałem co ludzie robią po benzosach i cholernie mnie to dziwni, bo kurde jak to jest, że susbtancja spowalniająca, nasenna, uspokajająca może takie kuku zrobić. Dziwne fchuj
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Ja raz zjadłem sobie 2 mg Xanaxu do tego wypiłem czteropaka Dębowych Mocnych i obudziłem się na drugi dzień po południu patrze a prawie cały listek poszedł czyli 7 mg!!! Początkowo nie wiedziałem jak długo spałem i jak to się stało, że przed chwilą było "wczoraj" a już jest "jutro". Potem dowiedziałem się też, że zakumplowałem się z sąsiadem i z nim chlałem, ponadto dzwoniłem do banku i zastrzegłem karte kredytową, że niby mi ukradli. Ale dopiero się o tym przekonałem gdy w Auchan nie miałem czym zapłacić za zakupy przy kasie. Oczywiście karta była cały czas w portfelu i nikt jej nie zajebał :blush:
Innym razem, zjadłem w szkole na zajęciach 3 mg, potem jeszcze dorzuciłem drugie tyle i wieczorem-pojechałem na dyske na której pochlałem ostro. W poniedziałk już nie wiedziałem, że byłem na zjeździe na studiach, nie pamiętałem też dyski i ogólnie niczego nie pamiętałem z ostatnich 3 dni. :blush:
Kiedyś latem gdy jeszcze mieszkałem w Poznaniu to też pojadłem tego Xanaxu, nawet nie wiem ile, wyszedłem sobie na stacje po piwko, pospacerowałem troche i nie wiem ale tak jakby ocknąłem się w nocy na przestanku autobusowym koło Mc Donaldsa w Przeźmierowie nieopodal burdelu. Po co tam poszedłem to nie mam zielonego pojęcia. Do burdelu jednak nie wszedłem bo kasy nie brakowało a ten spacer trwał z 9 godzin :nuts:
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 3523 / 52 / 0
[quote="pilleater"]
WildMonkeyu muszę Cię opierdolić ]
Źle się wyraziłem ;-) Napewno nie na wszystkich klon musi działać tak jak powiedziałem, a może raczej zależy to od dawki osobniczej potrzebnej do wywołania negatywnych efektów, albo wyrobionej tolerancji >hehe. W każdym bądź razie to jak stąpanie po linie nad przepaścią. Niewiadomo czy obudzimy się w łóżku czy z zakrwawionym nożem w łapie . Może dzięki koszmarom gdzie śni mi się właśnie taka historia mam respekt do klona i alko razem. Zajebałem kogoś i budzę się na dołku nic nie pamiętając.

[ external image ]
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 682 / 7 / 0
dla mnie osobiscie bezno to kawal gowna jest, bez niczego to ich dzialanie jest rowne dzialania placebo (alpra, lorafen, bromazepam) a z killkoma browarkami to calkowicie urwany film - bromazepam, lub jak wczoraj 6mg lorafenu i dwa piwka i kurwa 20 h snu potem... do domu dotralem i to pociagiem, chociaz nie wiem jak, calkowicie film mi sie nie urwal ale tez kompletnie swiadomy to nei bylem :o znajomy mnie obudzil na stacji docelowej %-D

pierdolic benzo, daja tak niewiele a w konsewkencji moga zabrac tak wiele..
Sun Was High (So Was I)
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Co do alko to roznie z tym bywa. Wczoraj wypilem 2 razy po pol szklanki wodki zagryzajac 4 klonami. Na chwile kopnelo i potem nic :-/ . Potem kolejne 3 dorzucilem i nic sie nie zmienilo, nawet mnie nie zmulilo. A ostatnio jak wypilismy 1,5 litra na czterech, wzialem kolo 800 tramalu w kroplach w trakcie picia, 10 imovane 7,5mg to film mi sie lekko urwal jak wracalem autobusem do domu. Roznie to z tym bywa.
  • 1800 / 19 / 0
Znowu płyniesz???
  • 3523 / 52 / 0
Czytajc ustaw€ o przeciwdziałaniu zauważyłem, że np kolonazepam jest na liście leków psychotropowych, a te zawsze kojarzyły mi się z psycholami. Czy więc jemy leki dla psycholów %-D ?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

• 1800 / 19 / 0
Bo jesteśmy psycholami????? %-D
Zablokowany
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.