ja po takim czasie walenia nie czuje juz takiego podniecenia ze wracam do domu z thiocodinem, to stalo sie rutynowym dzialaniem ze nie wzbudza we mnie zadnych emocji
Thijo to jebac, bardzie mnie te zelki zainteresowany jakos smakolyk lecz nie daly tego czego oczekiwalem.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
28 maja 2018Topnik pisze: Tak to jest walisz codziennie, rutyna. Nie kazdy tak ma, sa tez tacy co lubie sie czasem pobawic.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
28 maja 2018ledzeppelin2 pisze: .... a teraz zelki do opio bo ktos napisal . Ja tam zagryzam tabletki pasztetem kaliskim.
28 maja 2018UJebany pisze: Bys sie lepiej podzielił tymi okrąglakami a nie sam wpierdzielasz :D
28 maja 2018Drevolt pisze: haha hehe hoho uhuhu hihihi
A co do smakow, polecam x-cuty solone, mnie powala ich smak.
uzaleznienie od cukru to przykra sprawa
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).