Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Co najlepiej podbija kodę?
Pieprz
8
5%
Cytrusy
10
6%
Acodin
37
23%
Papieros
27
17%
Muzyka
10
6%
Benzo
44
27%
alkohol
10
6%
Gryzienie tabletek
17
10%

Liczba głosów: 163

Zablokowany
  • 1683 / 126 / 0
smieszne jest to jak kazdy sie jara pierwszymi razami z opio i przezywa faze na forum
ja po takim czasie walenia nie czuje juz takiego podniecenia ze wracam do domu z thiocodinem, to stalo sie rutynowym dzialaniem ze nie wzbudza we mnie zadnych emocji
  • 377 / 42 / 0
Tak to jest walisz codziennie, rutyna. Nie kazdy tak ma, sa tez tacy co lubie sie czasem pobawic. Pierwszy to byl lata temu.
Thijo to jebac, bardzie mnie te zelki zainteresowany jakos smakolyk lecz nie daly tego czego oczekiwalem.
  • 5295 / 949 / 0
Czasami mam wrazenie ze cpanie dla niektorych to jakas moda. Xan, Sizzurp .... a teraz zelki do opio bo ktos napisal . Ja tam zagryzam tabletki pasztetem kaliskim.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1683 / 126 / 0
kanapki z pasztetem mi ladnie wchodzily na fazie zawsze
28 maja 2018Topnik pisze:
Tak to jest walisz codziennie, rutyna. Nie kazdy tak ma, sa tez tacy co lubie sie czasem pobawic.
haha hehe hoho uhuhu hihihi
  • 8103 / 913 / 0
Najlepiej thio wchodzi z coca cola, po 15 minutach zaczyna wchodzić bomba i odpalamy szluge i swiat staje sie piękniejszy :*)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1916 / 335 / 2
Ja tam uwielbiam wszystkie słodycze, ale żelki szczególnie jakoś wchodzą na peaku. Oczywiście TYLKO kwaśne. A że na ćpanie opio i benzo przyszła moda z usa, to już było wielokrotnie omawiane, przez nich są restrykcje jakie są. Początki większości jak nie wszystkich zajawek mają początek właśnie w Stanach.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 42 / 0
28 maja 2018ledzeppelin2 pisze:
.... a teraz zelki do opio bo ktos napisal . Ja tam zagryzam tabletki pasztetem kaliskim.
Wlasnie dlatego ze ktos napisal, jakos ze nie jem cukru bo nie lubie to chetnie chcialem przetestowac, moze teraz czas na pasztet.
28 maja 2018UJebany pisze:
Bys sie lepiej podzielił tymi okrąglakami a nie sam wpierdzielasz :D
Serdecznoe zapraszam ale niestety za jakis czas, pozatym moje dawki to dla Ciebie musztarda po obiedzie, chić fajeczka a nawet kilka po jest miodzio :cheesy:
28 maja 2018Drevolt pisze:
haha hehe hoho uhuhu hihihi
Życie bez ćpania też jest fajne, mam juz troche za soba roznych specjalow, prawie 40 na karku i jakos nigdy nie bylo ciagow, nie liczac alko w mlodosci. Troche juz siebie znam ;]
A co do smakow, polecam x-cuty solone, mnie powala ich smak.
  • 1683 / 126 / 0
ja bym chcial rzucic slodycze ale zawsze musze miec cos slodkiego jak jestem na fazie
uzaleznienie od cukru to przykra sprawa
  • 1106 / 221 / 0
Drevolcik, chcesz rzucić słodycze, a ćpania nie? XD
  • 377 / 42 / 0
Trzeba miec priorytety he he
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).