ja po takim czasie walenia nie czuje juz takiego podniecenia ze wracam do domu z thiocodinem, to stalo sie rutynowym dzialaniem ze nie wzbudza we mnie zadnych emocji
Thijo to jebac, bardzie mnie te zelki zainteresowany jakos smakolyk lecz nie daly tego czego oczekiwalem.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
28 maja 2018Topnik pisze: Tak to jest walisz codziennie, rutyna. Nie kazdy tak ma, sa tez tacy co lubie sie czasem pobawic.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
28 maja 2018ledzeppelin2 pisze: .... a teraz zelki do opio bo ktos napisal . Ja tam zagryzam tabletki pasztetem kaliskim.
28 maja 2018UJebany pisze: Bys sie lepiej podzielił tymi okrąglakami a nie sam wpierdzielasz :D
28 maja 2018Drevolt pisze: haha hehe hoho uhuhu hihihi
A co do smakow, polecam x-cuty solone, mnie powala ich smak.
uzaleznienie od cukru to przykra sprawa
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.