22 stycznia 2020Mordarg pisze: @DexPL Trafiłeś na jakiegoś mistrza autosugestii . Innymi słowy są ludzie chorzy w taki sposób że to co sobie wymyślą potrafią całkowicie uwierzyć. Nie pamiętam nazwy tej choroby ale jest ona faktem. Ty żeś wlasnie udowodnił że jeśli ktoś ma coś tego typu w głowie jest wręcz w stanie sobie tworzyć fazy w głowie w które wierzy a tym samym je przeżywa. Powiem tak zdarzało mi się mieć sny że np paliłem jazz i podczas snu normalnie czułem stan upalenia. To musiało być coś z tego wora ale na jawie. Albo miałeś magiczną opiatową sól- czary kurva xD
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
jakbym ze 3 koła przez noc wdupił
22 stycznia 2020Zgienty pisze: Wczoraj się dowiedziałem, że jak kiedyś poczęstowałem kolegę grzybami to jak ten wrócił wtedy na chatę i miał awanturę z matką. Doszło do przepychanki i kolo podobno ugryzł wtedy starą. Normalnie ją ugryzł. Heh, zezwierzęcił się lekko. Jakby to ładnie ująć doznał lekkiego regresu psychicznego.![]()
Potem każdy mnie pilnował byliśmy w maku ja ledwo przytomny wracamy pociągiem.I podobno siedzę sobie tak siedzę i normalnie wymiotuje w pociągu XD
Podchodzi konduktor to już sobię przechodzi przez tą kałuże rzygańską w pociągu i wyjebane nawet podobno biletów nie sprawdzał XD
Potem eskorta typu matka+wujek z pociągu kac przez 2 dni i moralniak niesamowity przez jakieś 3 miesiące.
Jeszcze inna sytuacja jak to najebany w środku sylwestra postanowiłem wyjść z sylwestra a byłem wtedy w innym mieście bo ja już do domu wracam.I kurwa wychodzę z tego domu i postanawiam przejść jakieś 60km w stronę domu na szczęście znaleźli mnie przy drodze jakieś jak zgonowałem no wtedy też wstyd niesamowity.Akurat miałem wtedy jakieś 19 lat.
Na szczęście mnie znaleźli przecież ja tam mogłem umrzeć w zimna w sam sylwester no nowy rok zajebisty XD
Ale tak z biegiem czasu wspomnienia niesamowite :)
Do tej pory koledzy mi to wypominają xD
24 stycznia 2020Nurkoz55 pisze: Pamiętam jak miałem 17 lat i byłem na 18 u kumpla.Wypiłem wtedy bardzo dużo kielonów jak na tamtą tolerancje no było strasznie dużo.Bawię się zajebiście wychodzimy od znajomego nagle blackout i takie pytanie ty mordo wszystko z tobą w porządku to ostatnie co usłyszałem przed wyjściem od znajomego potem czarno przed oczami XD
Potem każdy mnie pilnował byliśmy w maku ja ledwo przytomny wracamy pociągiem.I podobno siedzę sobie tak siedzę i normalnie wymiotuje w pociągu XD
Podchodzi konduktor to już sobię przechodzi przez tą kałuże rzygańską w pociągu i wyjebane nawet podobno biletów nie sprawdzał XD
Potem eskorta typu matka+wujek z pociągu kac przez 2 dni i moralniak niesamowity przez jakieś 3 miesiące.
Jeszcze inna sytuacja jak to najebany w środku sylwestra postanowiłem wyjść z sylwestra a byłem wtedy w innym mieście bo ja już do domu wracam.I kurwa wychodzę z tego domu i postanawiam przejść jakieś 60km w stronę domu na szczęście znaleźli mnie przy drodze jakieś jak zgonowałem no wtedy też wstyd niesamowity.Akurat miałem wtedy jakieś 19 lat.
Na szczęście mnie znaleźli przecież ja tam mogłem umrzeć w zimna w sam sylwester no nowy rok zajebisty XD
Ale tak z biegiem czasu wspomnienia niesamowite :)
Do tej pory koledzy mi to wypominają xD
To są dla Ciebie NIESAMOWITE wspomnienia, naprawdę ?? Ja po latach też kilka takich "wspomnień" jestem w stanie przywołać i jak się na nich skupię łapię się na tym że są one niezwykle silne. Ale wywołują u mnie odrażenie moją własną osobą oraz strach - więc weźmy takie jedno wspomnienie... "wracałem do domu bez butów przez około 20km z sąsiedniego miasteczka do siebie - przez pola i lasy -bo se wkręciłem że jak będę szedł wzdłuż ulicy to mnie zgarną , dotarcie o 5tej nad ranem na chatę z Rybą jeszcze żywą w kiermanie ( w końcu zwiedziłem nie jedną okoliczną sadzawkę ). Matka otworzyła mi drzwi. Jej wzroku oraz faktu że moje wejscie smoka do domu odbyło się bez ani jednego słowa jest wyryte w moim łbie po dziś dzień i nigdy ale to kurva nigdy bym tego typu wspomnień nie nazwał niesamowitymi. Niesamowity to był np pierwszy seks, pierwszy pocałunek Albo lądowanie w Australii i powitanie przez moją rodzinę kieliszkiem szampana o 12stej w nocy tamtejszego czasu w pieknym parku z widokiem na Perth.... To są niesamotie rzeczy. A nie jakieś ćpuńskie przeboje chłopiee...
25 stycznia 2020Brutalny pisze: najgorzej jak po baletach budzisz sie w innym miescie , bez pieniedzy portfela i z rozladowanym telefonem na mega kacu i cały brudny ;s nie polecam
grany byl alko mj i jakis kryształ totalna odcinka bo alko to byla wódka i piwa do oporu
konduktor chu8j bo kupilem bilet na głównym w krakowie do mojej miejscowosci a kutas mnie obudził dopiero w katowiach , zwyzywalem cwela na dworcu i w pkp, \
dla jasnosci wracalem tym samynm pociagiem z tym samym konduktorem i powiedzialem ze mnie chuj obchodzi i jade .. :D nie wypisal mandatu ani biletu xD dojechalem do mojej wioski
To wszystko przez ten kryształ nie ma mowy po mixie alko z mj (sam uwielbiam) ma się tylko god mode ale nie żeby się obudzić w innym mieście bez portfela itp.
Chociaż raz mój kumpel wracał z wawy do siebie jakieś 3 stacje pociągiem jebany obudził się w Łodzi bo mu się pociągi pojebały.Nadal nie wiem jakim cudem.I nadal nie wiem jak go kanar nie wyjebał xD
@Mordrag
Owszem mam parę fajnych wspomnień ale tych 2 co napisałem na poprzedniej stronie nigdy nie zapomnę.Mogę tutaj napisać o 1 pocałunku,seksie no ale na chuj skoro nic to nie ma wspólnego z dragami.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.