@toxic1337, ja bym walił 40mg oxy + 20mg majki. Fajne wejście i trochę potrzyma. Nie wiem czy może nie za grubo, ale ja bym tak właśnie walił. Zakładam, że przerabiasz tabletki, bo jak masz w szkle to pozwolę sobie nie doradzać.
16 września 2019picabia pisze: Jeżeli masz już tolerkę aż tak wyniesioną w kosmos, to nie wyczarujesz nic bardziej przyjemnego niż przegnanie skręta z jednej osiemdziesiątki. Najwydajniej będzie puknąć patrząc stricte na biodostępność, jak potrzebujesz bardziej grać na czas to chyba spróbowałbym zjeść. Nos raczej bez sensu, jest jakby pomiędzy p.o a iv w tym przypadku
Rozpisałem się jakoś, wybacz jeśli zbyt tu 'moralizuje' i miłego grzania
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Wlasnie oxy i majke bardzo lubie ;) ich profil dzialania czy w mixie czy osobno bo ogolnie oxy majke ( mst ) mam na ryczalt fenta tak samo wiec to nie problem dla mnie
Powód: usunięto zbędny cytat
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.