@toxic1337, ja bym walił 40mg oxy + 20mg majki. Fajne wejście i trochę potrzyma. Nie wiem czy może nie za grubo, ale ja bym tak właśnie walił. Zakładam, że przerabiasz tabletki, bo jak masz w szkle to pozwolę sobie nie doradzać.
16 września 2019picabia pisze: Jeżeli masz już tolerkę aż tak wyniesioną w kosmos, to nie wyczarujesz nic bardziej przyjemnego niż przegnanie skręta z jednej osiemdziesiątki. Najwydajniej będzie puknąć patrząc stricte na biodostępność, jak potrzebujesz bardziej grać na czas to chyba spróbowałbym zjeść. Nos raczej bez sensu, jest jakby pomiędzy p.o a iv w tym przypadku
Rozpisałem się jakoś, wybacz jeśli zbyt tu 'moralizuje' i miłego grzania
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Wlasnie oxy i majke bardzo lubie ;) ich profil dzialania czy w mixie czy osobno bo ogolnie oxy majke ( mst ) mam na ryczalt fenta tak samo wiec to nie problem dla mnie
Powód: usunięto zbędny cytat
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.