Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 2372 / 317 / 0
najgorszy scenariusz to ćpun, który za wszelką cenę chce utrzymać swoje dwa związki - z ćpaną substancją i z partnerem - to się zazwyczaj nie udaje i trzeba z czegoś zrezygnować a na końcu i tak jest płacz...
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 2883 / 303 / 0
kodeina też swoje kosztuje
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1916 / 335 / 2
kodeina jest mega nie-ekonomiczna

w ogole wszystko drozeje
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
[mention]guccilui[/mention] sprawdz emaila jak mozesz
o kurwa trojka w lotto trafiona, bedzie na thio :-D
  • 2372 / 317 / 0
u Was podrożały singlepacki ostatnio ? Głownie od momentu wycofania 20-stek na OTC ? Kupowałem u siebie najtaniej po 6pln a teraz nigdzie nie ma mniej niz 8pln
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1016 / 97 / 0
U mnie to już w niektórych wychodzi na jedno właściwie czy thio czy antek. Dziwna ta ekonomia.
The child is grown
The dream is gone
  • 1683 / 126 / 0
U mnie jest w miare tanio bo idzie dostac po 6zl i 7,50
ale wkurwilem sie bo nagle podniesli cene z 7,30 do 10 w jednej aptece
natomiast 2 lata temu w jednej aptece byl thio po 5,80 po roku podrozalo do 6,50 i czesto tam kupowalem az nagle dojebali 10zl to przestalem przychodzic
miesiac pozniej cena 7zl i bylo okej, kupowalem jakis czas po takiej cenie i pozniej 9 zl, przestalem kupowac
okolo miesiac pozniej 8zl i spadlo do 7,50 czyli tyle ile jest teraz
czy oni moga tak kurwa zmieniac cene 5 razy w ciagu paru miesiecy?
  • 293 / 14 / 0
To zależy od cen w hurtowniach. Gadałem z jednym farmaceutą i twierdził że to nie przez jego widzimisię są coraz droższe.
  • 1016 / 97 / 0
Za 5 zeta to ja chyba kupowałem 3 lata temu ostatnio xD.
The child is grown
The dream is gone
  • 1683 / 126 / 0
Ja pierdole coraz gorzej sie dzieje, nawet jak sie ugrzeje to czuje sie jakos tak w glebi duszy chujowo, nie mam co robic i tylko siedze i mysle ale nie wymysle nic
Zablokowany
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.