Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1794 / 124 / 0
Hahahaha, Jotes, kocham cię normalnie :heart:.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 293 / 14 / 0
4 razy na dzień jeszcze kopie w ogóle? %-D
  • 5383 / 990 / 0
JSC fajny post, ale dosyć przynębiajacy. Wyobraziłem sobie tych ludzi z dziurami w oczach, zarabiajaćych na 4-ceca od seby za 60 zł . Pociesz sie ze na kode Cie nikt nie oszuka przynajmniej.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1916 / 335 / 2
Dla mnie pytanie kto dzis wali kode jest takie hmm

to jest jak spanie, jedzenie, sranie, tutaj wiekszosc chyba jest w ciagach na opio wiec to codziennosc po prostu

ja lece juz kawalek czasu DHC i sobie chwale

interesuje sie tutaj ktos bukmacherka i jest tak samo zalamany obecna ustawa hazardowa jak ja?
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2883 / 303 / 0
02 września 2017seshkaa pisze:
4 razy na dzień jeszcze kopie w ogóle? %-D
a to w ogóle miało kopać?

a co do ludzi z czarnymi dziurami to jest to techno klub gdzie klasa średnia bawi się na fecie/pixach/koce i małym żywcu za 13zł %-D

a ja pomijając fakt że wpierdoliłem całą masę tego syfu to z tego 'dnia' jestem zadowolony, zrobiłem dużo pożytecznego, teraz jeszcze siedzę by trochę przeciągnąć spanie. Jakbym padł teraz to wstałbym o 24, a potem jak na wesele o 16? No nie da rady, dlatego staram się nie zasnąć, i w sumie nie jest to trudne bo jeszcze czuję te fetę którą wciągałem o 4. Na prawdę jakość 11/10. Żadnych paranoi, wręcz mam bardzo idealny humor, idę do babci na ciasto bo ma imieniny :)
Dostałem sampel innej fety i tak się zastanawiam, jakbym zasnął o 24 to było by git, ale czuję że jak zapodam małego węgorza to mogę i do 24 nie zasnąć znów %-D jednak macie rację, to co piszę jest przygnębiające :D
Nie wiem czy brać grudę na jutrzejsze wesele, mały węgorz może mi pomóc, ale żebym kurwa nie przesadził %-D W ogóle nie wiem co ja z tą fetą, normalnie nie wciągam tego syfu ale wczoraj potrzebowałem, a że jakość przednia to nawet mi się kurwa spodobało :D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1916 / 335 / 2
Dobry stymulant raz na jakis czas nie jest zly :P a jak przymusowo trzeba spac, to jakies benzo zawsze pomoze

idziesz z kims na wesele czy sam?
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5383 / 990 / 0
Już go nie przygnębiaj jeszcze mocniej. JSC wydaje mi się takim playboyem. Myśle że idzie z [mention]Jan eth-cat Drugi[/mention]
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

• 2372 / 317 / 0
ja miałem dzisiaj dylemat - jak przyjebać posiadane 450mg, żeby starczyło jak najdłużej. Miałem się nawet Was zapytać, ale stwierdziłem, że bez sensu bo i tak zrobię po swojemu....tzn. przyjebie tyle ile się da ;) Bo z braku kasy 450 ma mi styknąć do wtorku..... Przywaliłem 300mg pierwszy raz od dawna pięknie porobiło tylko krótko jak zawsze. Poszedłem po 4-paka Warki Strong które już prawie poszły i może te 150 do jutra dotrwa, żeby z rana coś na niedziele przyswoić...... A potem posucha...
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 2883 / 303 / 0
Z kimś, ale ona nie ćpa. I nie wie że ja ćpam... %-D
nie wiem co jest śmieszniejsze, ja - wierzący w to, że ona nie wie, czy ona - gdyby faktycznie nie wiedziała
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 5383 / 990 / 0
A może oboje ćpacie, i ukrywacie się przed sobą :D Mój kumpel przedwczoraj mi płakał w rękaw, że musiał 200 zł na koszule i garnitur wydać. Najchętniej to by w bluzie z kapturem poszedł. Koperta też swoje kosztuje.
The methapor of Life

Zablokowany
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.