bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
to jest jak spanie, jedzenie, sranie, tutaj wiekszosc chyba jest w ciagach na opio wiec to codziennosc po prostu
ja lece juz kawalek czasu DHC i sobie chwale
interesuje sie tutaj ktos bukmacherka i jest tak samo zalamany obecna ustawa hazardowa jak ja?
02 września 2017seshkaa pisze: 4 razy na dzień jeszcze kopie w ogóle?![]()
a co do ludzi z czarnymi dziurami to jest to techno klub gdzie klasa średnia bawi się na fecie/pixach/koce i małym żywcu za 13zł
a ja pomijając fakt że wpierdoliłem całą masę tego syfu to z tego 'dnia' jestem zadowolony, zrobiłem dużo pożytecznego, teraz jeszcze siedzę by trochę przeciągnąć spanie. Jakbym padł teraz to wstałbym o 24, a potem jak na wesele o 16? No nie da rady, dlatego staram się nie zasnąć, i w sumie nie jest to trudne bo jeszcze czuję te fetę którą wciągałem o 4. Na prawdę jakość 11/10. Żadnych paranoi, wręcz mam bardzo idealny humor, idę do babci na ciasto bo ma imieniny :)
Dostałem sampel innej fety i tak się zastanawiam, jakbym zasnął o 24 to było by git, ale czuję że jak zapodam małego węgorza to mogę i do 24 nie zasnąć znów
Nie wiem czy brać grudę na jutrzejsze wesele, mały węgorz może mi pomóc, ale żebym kurwa nie przesadził
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
idziesz z kims na wesele czy sam?
The methapor of Life
nie wiem co jest śmieszniejsze, ja - wierzący w to, że ona nie wie, czy ona - gdyby faktycznie nie wiedziała
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
The methapor of Life
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.