31 sierpnia 2017hammerzeit pisze: Dla mnie ani GoT, ani BB nie mają podbicia do The Wire. Tematyką jeszcze bliższy temu działowi niż BB (UWAGA! SERIAL NIE SPRZYJA ABSTYNENCJI)
01 września 2017guccilui pisze: Tak sobie szukam na necie i nigdzie nie widze kompletnej serii the wire, a zapowiada sie fajnie. Lubie takie niekomercyjne rzeczy. Jeszcze z polskich seriali Fala zbrodni przezajebista byla, bardziej niz Pitbull mi podeszla
The dream is gone
Genialny klimat i główny aktor
01 września 2017Drevolt pisze:ogladalem The Wire, fajne ale zatrzymalem sie po skonczeniu sezonu w dokach31 sierpnia 2017hammerzeit pisze: Dla mnie ani GoT, ani BB nie mają podbicia do The Wire. Tematyką jeszcze bliższy temu działowi niż BB (UWAGA! SERIAL NIE SPRZYJA ABSTYNENCJI)
01 września 2017seshkaa pisze: Polecam jak ktoś lubi wypić przed ekranem 7 piwek, True Detective pierwszy sezon
Genialny klimat i główny aktor
co do the wire to rzeczywiscie wolno sie rozkreca, mnie znudzilo
Lepiej przyznajcie sie kto dzis wali kode
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Nawet jeśli nie grzejemy codziennie, to ciśnienie w głowie cały czas jest. Cieżko będzie to rzucić na zawsze. Ciekawią mnie te BUC'e... nie powiem.
Dzisiaj pogoda nie za bardzo, dobrze że muza wchodzi jak złoto. Już czuć tą jesień. Nie od dzisiaj wiadomo, ze najwiecej albumów muzycznych wychodzi na jesieni. To samo z pozycjami dla czytelników.
Jesień niestety też sprzyja grzaniu... :D
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
17 czerwca 2017olunia16 pisze: Hej wszystkim :). Co słychać? Ja znowu Was podczytuję. Ze sto lat mnie nie było. Dawno nie grzałam ale ostatnio znowu mam ciśnienie bo wszystko idzie nie po mojej myśli. A co u Was? Pozdrawiam
01 września 2017WhoAmI94 pisze: Mile panie farmaceutki w dwóch pobliskich aptekach mają totalnie wyjebane na nową ustawę ( albo rozumieja biednego cpuna) wydają każda ilość z uśmiechem na twarzy . W jednej nawet tramal od czasu do czasu da się dostać xd u was też zdarzają się takie ludzkie zachowania ze strony farmaceutek ?
Co tam u was, moje kaloryferki
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
02 września 2017UJebany pisze: Ale offtop robicie.
Lepiej przyznajcie sie kto dzis wali kode![]()
Od czwartku 6 rano (jest sobota za 7 minut 15) spałem łącznie 4h i to w ratach. Więc w sumie "jednego dnia" kodeinę brałem: w czwartek rano o 8, w czwartek koło 16, w piątek o 5 rano, w piątek o 11, w piątek o 16, w piątek o 23, w sobotę o 7 rano i teraz o 15.
:nuts:
Niektóre mnie fajnie zgrzały (wszystkie dawki w granicach 150-330mg) ale oczywko można się domyślić, że na 2h :D ogólnie chodzi o niedopuszczanie do skręta, w sumie w międzyczasie też brałem trochę fety (jaka jakość, zero bomby tylko trzeźwość i ogar full), odpierdoliłem dwie 12h godzinne zmiany w dwóch różnych pracach ( w jednej z nich jakieś 85% ludzi których spotykałem była naćpana, a w oczach czarne dziury) i w międzyczasie sam też bawiłem się na krążkach
:nuts:
Treściwych posiłków zjadłem całe 2. Ale idę teraz się nawpierdalać na wejście kody i jak się pierdolnę do łóżka...to jutro wstaję i jadę na wesele
Muszę zrobić przerwę bo to już nie nałóg a zwykła patologia.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.