Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 869 / 15 / 0
qwerty667 pisze:
A jakieś pierdoły z apteki w stylu apetizera pomagają chociaż trochę?
kup sobie nutridrinka, 200ml ma bodajże i 300kcal i duużo witamin & minerałów :-)
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 34 / / 0
Najgorsze jest przedawkowanie tego specyfiku - podobnie jak bufedronu. Wjazd na cialo okropny
  • 1817 / 108 / 0
Siwus101 dokladnie,przedawkowac pentaka to jest masakra,jestes tak glupio pogoniony ze nie wiesz gdzie wejsc,fatalny stan.Ze ja zawsze wszystkiego bralem duzo to i wejscie na cialo bylo okropne,na szczescie bylo ;-)
  • 1095 / 34 / 0
eliot, przypominasz mi takiego znajomego, wiecznie to kurwa nie nażarte było.

ohjeee nie reklamuj badziewnych preparatow ze niby witaminowych.

Jajka i watrobka jest kopalnia tego co potrzebne.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 869 / 15 / 0
nie uważam ich za badziewne ani też nie reklamuję, tylko odpowiadam na pytanie. Nutridrink znacznie łatwiej w siebie wcisnąć (wlać) niż jajka i wątróbkę przy ketonowym jadłowstręcie.
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 1 / / 0
Witam! Na forum jestem nowy, ale z RC mam duże doświadczenie i brałem prawie wszystko oralnie lub sniffami, niejeden ciąg mam za sobą. Mam obecnie pentraderon i chciałbym przyjąć go do odbytowo i moje pytanie brzmi jaką dawkę rozpuścić w strzykawce w wodzie i w jakiej ilości? 100mg w 1 czy 2 ml? Pozdrawiam
  • 170 / 2 / 0
Tak obrzydziłeś ,ze nikt Ci nie odpisał.

Walić w pupę? Ludzie miejcie trochę godności ,to już lepiej w instalacje.

Swoją Drogą po takim zabiegu nie piecze w tyłku ? :D
Spoiler:
Spoiler:
  • 1874 / 96 / 127
kurde, jesli piecze w nos to w dupala tez. A moze on to lubi?
wolna molekula
#mops
  • 59 / 1 / 0
Miałem kilkukrotną styczność z pentedronem. Za pierwszym razem brany od kogoś tam zadziałał bardzo mocno. Słowotok, chęć do działania i nieogar. Było to na tyle mocne, że nie pomógł sporej ilości alkohol i niezliczone ilości trawy. Innym razem był to odczynnik z internetu w charakterystycznym krysztale wyglądającym jak cukier.

Jedyne co dawał to 15-20 min nijakiego kopnięcia i absolutny brak możliwości snu, ale bez wyraźnej stymulacji. Wina sortu? Zamiast tego przedziwne omamy słuchowe w głowie. Wyraźnie słyszałem wokal i muzykę, którą mogłem dowolnie modyfikować na żywo za sprawą samej woli. Było to niesamowicie realistyczne doświadczenie, zwłaszcza że muzyka grała dokładnie tak jak na słuchawkach, tyle że w głowie. Nigdy nie miałem takich rzeczy nawet po psychodelikach ani też nigdy o czymś takim (w takiej formie) nie słyszałem.

Oprócz tego dziwne popaprane wyobrażenia w głowie, jednak już tego typu rzeczy miałem np po 5-MAPB czy innych stymulantach, więc nie dziwią mnie tak mocno. Raczej nie chciałbym przeżyć tego ponownie, ale doświadczenie unikalne. Przedziwna substancja ten pentedron.

Dodano akapity dla czytelności | 909
  • 858 / 19 / 0
jebnij w zgiecie w 1ml na instant 50tke pencika poczujesz enerdzi jak mauo to coz alfa zostaje

ja nie kumam jak sie w pupe wlewa

usawiacie sie w pozycji " na pieska" i ladujecie pompke ? bo mnie zawsze to ciekawilo %-D
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.