Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 293 / 14 / 0
Mnie się Breaking Bad jakoś znudził w trzecim sezonie i go olałem po 2-3 odcinkach. Jakby ktoś zabił żonę Waltera to pewnie bym odzyskał chęci bo to była najbardziej wkurwiająca kobieta jaką me oczy widziały.
  • 1106 / 221 / 0
Dla mnie ani GoT, ani BB nie mają podbicia do The Wire. Tematyką jeszcze bliższy temu działowi niż BB (UWAGA! SERIAL NIE SPRZYJA ABSTYNENCJI)
  • 22 / / 0
Mile panie farmaceutki w dwóch pobliskich aptekach mają totalnie wyjebane na nową ustawę ( albo rozumieja biednego cpuna %-D ) wydają każda ilość z uśmiechem na twarzy . W jednej nawet tramal od czasu do czasu da się dostać xd u was też zdarzają się takie ludzkie zachowania ze strony farmaceutek ?
  • 47 / 2 / 0
  • 1916 / 335 / 2
Tak sobie szukam na necie i nigdzie nie widze kompletnej serii the wire, a zapowiada sie fajnie. Lubie takie niekomercyjne rzeczy. Jeszcze z polskich seriali Fala zbrodni przezajebista byla, bardziej niz Pitbull mi podeszla
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 293 / 14 / 0
  • 2372 / 317 / 0
BB na bank nie sprzyja abstynencji - to gwarantuje.
Jak chcesz The Wire to sobie PopcornTime zainstaluj - są tam wszystkie sezony... ale to i tak ciagnie z torrentow wiec znajdziesz spokojnie bez tej apki
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1916 / 335 / 2
Podziekowal, ale ja nie znam sie na tych torrentach :-D jestem len i lubie ogladanie online, bez sciagania. Poszukam jeszcze, bo wiele pojedynczych odcinkow widze normalnie do obejrzenia, ale calej serii nie widze.

No i narcos tez zajebisty serial, ma wejsc tez o El Chapo, ponoc Chapo pozwal netflixa ze go chca przedstawic w zlym swietle hehe

http://www.efilmy.tv/serial,405,Prawo-u ... nek-1.html

o, o to chodzilo
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3699 / 613 / 1
Narcos było tez super! :)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1016 / 97 / 0
Nadal może być, przecież teraz we wrześniu trzeci sezon.
The child is grown
The dream is gone
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.