Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 398 / 28 / 0
Skoro widzisz to jako zaburzenia poznawcze :) i neurologiczne.

p.s.
https://www.youtube.com/watch?v=MXqexkB ... WL&index=6
  • 3 / 1 / 0
Jaki na dzień dzisiejszy popers jest najmocniejszy?
  • 38 / 10 / 1
Mój ranking:
1. MOI AMSTERDAM Mr. Pearl 50 mm W
2. MOI AMSTERDAM Mr. Thready 55 mm W
3. KINK Leather Master Ring W
Jezuschytrus to pedofil
  • 594 / 35 / 0
Próbowałem, nie wiem jak to ma niby wzmacniać doznania.
Osobiście nie zauważyłem różnicy ale może tylko na mnie nie działa
  • 183 / 72 / 0
A odkreciles buteleczkę i od razu przez trzydziesci sekund wdychales opary nosem jakby nie było jutra?
  • 1864 / 698 / 0
poppers idealnie komponuje się z alko, dobre wcięcie, klub i dobry sztach wykręca masakrycznie %-D
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 3433 / 714 / 9
Kurde, zamówię se chyba poppersidło. %-D Przyświruje pawiana. Przypomnę se czasy małolatki bo niuchałem w gimbazie chyba jeszcze. xD Nie wiem czym się sugerować. Chyba etykietką bo wszystko chyba jednakowo jebie w czache. To gówno mnie korci https://www.poppers-shop.pl/shop/produc ... ts_id=7512
Nie ma czasem akcji, że wietrzeje z dużej butelki?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 594 / 35 / 0
Nie, aż tak mocno nie inhalowałem się popkiem, może kiedyś spróbuję jesCze raz...
@up jak szczelna butla to nie ucieknie
  • 1 / / 0
Mam pytanie. Chciałbym kupić poppersa, ale nie wiem jakiego. Jakiego polecacie tak na start?
  • 3 / 1 / 0
Rush najlepszy
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.