Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 398 / 28 / 0
Skoro widzisz to jako zaburzenia poznawcze :) i neurologiczne.

p.s.
https://www.youtube.com/watch?v=MXqexkB ... WL&index=6
  • 3 / 1 / 0
Jaki na dzień dzisiejszy popers jest najmocniejszy?
  • 38 / 10 / 1
Mój ranking:
1. MOI AMSTERDAM Mr. Pearl 50 mm W
2. MOI AMSTERDAM Mr. Thready 55 mm W
3. KINK Leather Master Ring W
Jezuschytrus to pedofil
  • 594 / 35 / 0
Próbowałem, nie wiem jak to ma niby wzmacniać doznania.
Osobiście nie zauważyłem różnicy ale może tylko na mnie nie działa
  • 189 / 72 / 0
A odkreciles buteleczkę i od razu przez trzydziesci sekund wdychales opary nosem jakby nie było jutra?
  • 1864 / 699 / 0
poppers idealnie komponuje się z alko, dobre wcięcie, klub i dobry sztach wykręca masakrycznie %-D
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 3459 / 731 / 9
Kurde, zamówię se chyba poppersidło. %-D Przyświruje pawiana. Przypomnę se czasy małolatki bo niuchałem w gimbazie chyba jeszcze. xD Nie wiem czym się sugerować. Chyba etykietką bo wszystko chyba jednakowo jebie w czache. To gówno mnie korci https://www.poppers-shop.pl/shop/produc ... ts_id=7512
Nie ma czasem akcji, że wietrzeje z dużej butelki?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 594 / 35 / 0
Nie, aż tak mocno nie inhalowałem się popkiem, może kiedyś spróbuję jesCze raz...
@up jak szczelna butla to nie ucieknie
  • 1 / / 0
Mam pytanie. Chciałbym kupić poppersa, ale nie wiem jakiego. Jakiego polecacie tak na start?
  • 3 / 1 / 0
Rush najlepszy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.