Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 365 / 0
A czego ja oczekuję od życia? Aby w końcu udało wygoić mi się rany klatki piersiowej gdy to się uda zostanę poddany przeszczepowi szpiku kostnego i może wtedy uda się zatrzymać postęp choroby i zacznę powoli żyć jak człowiek..
  • 1223 / 487 / 0
@michass90 i to jest konkretne oczekiwanie,życzę ci tego z całego serca.
  • 794 / 142 / 0
Rozczarowało mnie życie i niczego od niego nie oczekuję, czuję się jak rozdeptane gówno. Jedynie oczekuję tego, że kiedyś umrę i zamierzam sam zdecydować kiedy.
  • 2814 / 365 / 0
21 sierpnia 2020igla83 pisze:
@michass90 i to jest konkretne oczekiwanie,życzę ci tego z całego serca.
Dziękuję mam nadzieję ze spełni się to reszta już by nie była ważna..
  • 42 / 28 / 0
22 sierpnia 2020visitorQ pisze:
Rozczarowało mnie życie i niczego od niego nie oczekuję, czuję się jak rozdeptane gówno. Jedynie oczekuję tego, że kiedyś umrę i zamierzam sam zdecydować kiedy.
Jeszcze nie wszystko stracone. Niech Bóg będzie z Tobą bracie.
Uwaga! Użytkownik kebec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 237 / 13 / 0
Aktualnie? Ja kompletnie nie wiem czego juz chce.
Uwaga! Użytkownik Pompejszyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 447 / 4
nowej willi... 3 lambo... 7 wersji vipera... stada luksusowych kurw... i nieograniczonego dostępu do koksu wszystko przede mną
DXM
  • 1067 / 206 / 0
Bogactw i luksusu, spadających z nieba.
Legalnej heroiny która nie uzależnia fizycznie i kopie coraz lepiej, mocniej, ojej.
Liroy prezydentem V RP.
Hyperreal TV.
Płuc z wymiennym filtrem węglowym, serca z zapasowa baterią , obwody mózgowe z miedzi , wątroba z azbestu , wymiana zębów na zlote i to wszystko refundowane przez rząd, co było pierwsza spełniona obietnica przedwyborcza Liroya.
Minister finansów Tede, szkolnictwa Fazi, sprawiedliwości Wilku kultury też. :uwaga:
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1931 / 447 / 4
ja pier***ę... ja też tego pragnę...
( ale osobiście wolę koks - hery nie tykam )
DXM
  • 0 / / 0
Znalezienia dobrej pracki po studiach (chodzi mi o klimat oraz zarobki), kochającej kobiety, miłego życia i dużo dobrego chabazia
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.