A i naprawdę fajnie rozluźnia mięśnie, po prostu cud malina :)
artur019 pisze:No to benzo ma aktywność ze 2-3x razy większą od diazepamu a nie 10-12x jak zakładano na początku. Powinni wybić tabletki 2mg i 4mg.
Tak czy siak diklazepam to było moje pierwsze benzo(a więc tolerka też dziewicza) i tak jak dało raz radę mnie odciąć w trakcie faziuxa na 3-MMC, tak już drugim razem nie dało sobie rady po kilku kreskach pentedronu zarzuconych 4-5h wcześniej mimo ojebania 3,5mg. Martwi mnie brak smaku niektórych tabsów, za to w niektórych czułem okropną gorycz. Tak jakby były źle wybite.
W każdym razie dla bezpieczeństwa polecam posiadanie chociaż 4 sztuk po stimowej zabawie, żeby mieć pewność.
artur019 pisze:Tylko ja stwierdzam po sobie, także u mniej przećpanych benzosami ludzi może być inaczej. Ja mam za sobą dwie odstawki GBLa, trzeciej tylko zaczątek, do tego skręt klonazolamowy, kilkumiesięczne maratony na flubromazepamie i parę schodzeń klonazepamem i klorazepatem z wyżej wymienionych, albo i kilka paczków rekreacyjnie.![]()
Tak czy siak diklazepam to było moje pierwsze benzo(a więc tolerka też dziewicza) i tak jak dało raz radę mnie odciąć w trakcie faziuxa na 3-MMC, tak już drugim razem nie dało sobie rady po kilku kreskach pentedronu zarzuconych 4-5h wcześniej mimo ojebania 3,5mg. Martwi mnie brak smaku niektórych tabsów, za to w niektórych czułem okropną gorycz. Tak jakby były źle wybite.
W każdym razie dla bezpieczeństwa polecam posiadanie chociaż 4 sztuk po stimowej zabawie, żeby mieć pewność.
Coś nie tak po prostu jest z tym całym Diklazepamem. :rolleyes: Zresztą musi być jakiś powód dla którego Lorazepam wszedł do produkcji zamiast Diklazepamu.
Przecież Lorazepam można nazwać 1-Desmethyl-3-OH-Diklazepamem więc nie wierzę, że nie doszli do Diklazepamu przed lub razem z Lorazepamem i postanowili wypuścić Lorazepam, a Diklazepam poszedł w całkowite zapomnienie, aż jakiś chinol sobie o nim przypomniał albo sam wyrzeźbił.
Swoją drogą też śmierdzi mi, że wypuścili związek z metylem na 1 pozycji w strukturze benzodiazepiny, bo dlaczego nie ma w takim razie 1-methyl-flubromazepamu skoro i tak metabolizowałby się ten związek do flubromazepamu tyle że miałby pierdolnięcie jak inne benzo z metylem w tym miejscu.
Idąc tym tokiem może to nawet nie diklazepam tylko 3-desoxy-lorazepam i wtedy tłumaczyłoby to chujowatą aktywność, bo związek byłby ze 3-4x silniejszy od Temazepamu a to oznacza dawkowanie z przedziału 3-5mg.
Prawdopodobnie z UK jest prawdziwy Diklazepam, bo tam mają inny kolorek tabsów i jakiegoś lokalnego albo chociaż prywatnego chińskiego dostawce i wtedy faktycznie 1mg = 10-12mg diazepamu, a te bialutkie gówna co wyglądają jak wałki to 1-desmethyl-diclazepam od chińskiego masowego dostawcy i zrobili na odpierdol tańszą wersję, którą się powinno dawkować w przedziale 3-5mg.
Jeżu, ale sie rozpisałem...
@edit: A nie, 1-desmethyl-lorazepam to delorazepam więc się nagdybałem na darmo. Jedyne co teraz mogę powiedzieć to to, że kolorowe Diklazepamy z UK faktycznie działają, natomiast te białe 1mg dostępne w Polsce to sprawa losowa.
Napisze aby ktoś mające wiedZe :finger: :finger: mial ogląd i mi wytłumaczył why???
- 2-3 lata
tamten pol roku na giebelsiw
W tym roku mega dawki w którtkim dużo a radko
W czasie w celach leczniczych np 50mg rolek iv
Flubto na pptehe nie wiem jak i alpra
Teraz mala krecha hexa zaraz zalecone 5mg rolek tabletka i na sen myślę dicla 2mg nawet sie nie uspokajają wkurw
Po benzo nie odpierdqlqm jal nie cpam to czuje sie normalnie i nie brakuje mi pokebnego stanu (chyba ze 50mg diazepamu iv)
No i zjadlem niecale 8mg i chuj nadal pobudzony.
O c h u j t u z a p i e r d al a
Możecie się domyślić który bendor.
1. Slaby produkt?
2.tolerka bo kosmicznych dawkach
3. Slabe maja piguly
4. Klamia na payhonaut ze x 10 rolki noE zase ale chodzi o efekt anksjolityczby i nasenny
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.