A i naprawdę fajnie rozluźnia mięśnie, po prostu cud malina :)
artur019 pisze:No to benzo ma aktywność ze 2-3x razy większą od diazepamu a nie 10-12x jak zakładano na początku. Powinni wybić tabletki 2mg i 4mg.
Tak czy siak diklazepam to było moje pierwsze benzo(a więc tolerka też dziewicza) i tak jak dało raz radę mnie odciąć w trakcie faziuxa na 3-MMC, tak już drugim razem nie dało sobie rady po kilku kreskach pentedronu zarzuconych 4-5h wcześniej mimo ojebania 3,5mg. Martwi mnie brak smaku niektórych tabsów, za to w niektórych czułem okropną gorycz. Tak jakby były źle wybite.
W każdym razie dla bezpieczeństwa polecam posiadanie chociaż 4 sztuk po stimowej zabawie, żeby mieć pewność.
artur019 pisze:Tylko ja stwierdzam po sobie, także u mniej przećpanych benzosami ludzi może być inaczej. Ja mam za sobą dwie odstawki GBLa, trzeciej tylko zaczątek, do tego skręt klonazolamowy, kilkumiesięczne maratony na flubromazepamie i parę schodzeń klonazepamem i klorazepatem z wyżej wymienionych, albo i kilka paczków rekreacyjnie.![]()
Tak czy siak diklazepam to było moje pierwsze benzo(a więc tolerka też dziewicza) i tak jak dało raz radę mnie odciąć w trakcie faziuxa na 3-MMC, tak już drugim razem nie dało sobie rady po kilku kreskach pentedronu zarzuconych 4-5h wcześniej mimo ojebania 3,5mg. Martwi mnie brak smaku niektórych tabsów, za to w niektórych czułem okropną gorycz. Tak jakby były źle wybite.
W każdym razie dla bezpieczeństwa polecam posiadanie chociaż 4 sztuk po stimowej zabawie, żeby mieć pewność.
Coś nie tak po prostu jest z tym całym Diklazepamem. :rolleyes: Zresztą musi być jakiś powód dla którego Lorazepam wszedł do produkcji zamiast Diklazepamu.
Przecież Lorazepam można nazwać 1-Desmethyl-3-OH-Diklazepamem więc nie wierzę, że nie doszli do Diklazepamu przed lub razem z Lorazepamem i postanowili wypuścić Lorazepam, a Diklazepam poszedł w całkowite zapomnienie, aż jakiś chinol sobie o nim przypomniał albo sam wyrzeźbił.
Swoją drogą też śmierdzi mi, że wypuścili związek z metylem na 1 pozycji w strukturze benzodiazepiny, bo dlaczego nie ma w takim razie 1-methyl-flubromazepamu skoro i tak metabolizowałby się ten związek do flubromazepamu tyle że miałby pierdolnięcie jak inne benzo z metylem w tym miejscu.
Idąc tym tokiem może to nawet nie diklazepam tylko 3-desoxy-lorazepam i wtedy tłumaczyłoby to chujowatą aktywność, bo związek byłby ze 3-4x silniejszy od Temazepamu a to oznacza dawkowanie z przedziału 3-5mg.
Prawdopodobnie z UK jest prawdziwy Diklazepam, bo tam mają inny kolorek tabsów i jakiegoś lokalnego albo chociaż prywatnego chińskiego dostawce i wtedy faktycznie 1mg = 10-12mg diazepamu, a te bialutkie gówna co wyglądają jak wałki to 1-desmethyl-diclazepam od chińskiego masowego dostawcy i zrobili na odpierdol tańszą wersję, którą się powinno dawkować w przedziale 3-5mg.
Jeżu, ale sie rozpisałem...
@edit: A nie, 1-desmethyl-lorazepam to delorazepam więc się nagdybałem na darmo. Jedyne co teraz mogę powiedzieć to to, że kolorowe Diklazepamy z UK faktycznie działają, natomiast te białe 1mg dostępne w Polsce to sprawa losowa.
Napisze aby ktoś mające wiedZe :finger: :finger: mial ogląd i mi wytłumaczył why???
- 2-3 lata
tamten pol roku na giebelsiw
W tym roku mega dawki w którtkim dużo a radko
W czasie w celach leczniczych np 50mg rolek iv
Flubto na pptehe nie wiem jak i alpra
Teraz mala krecha hexa zaraz zalecone 5mg rolek tabletka i na sen myślę dicla 2mg nawet sie nie uspokajają wkurw
Po benzo nie odpierdqlqm jal nie cpam to czuje sie normalnie i nie brakuje mi pokebnego stanu (chyba ze 50mg diazepamu iv)
No i zjadlem niecale 8mg i chuj nadal pobudzony.
O c h u j t u z a p i e r d al a
Możecie się domyślić który bendor.
1. Slaby produkt?
2.tolerka bo kosmicznych dawkach
3. Slabe maja piguly
4. Klamia na payhonaut ze x 10 rolki noE zase ale chodzi o efekt anksjolityczby i nasenny
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.