Teraz sprawdzam i raczej 37 stopni nawet nie mam to od tego potu uderzenia zimna, zobaczymy bede pisał na bierząco.
Jakiś czas temu szamałem noopept i działał wyśmienicie, podobnie jak niektórzy tu opisują. Zdecydowałem się na zakup piracetamu (właśnie do mnie jedzie), gdyż wydaje mi się, że przyjmowanie go jest bezpieczniejsze niż przyjmowanie noopeptu, a przynajmniej na dzień dzisiejszy, gdy noopept jest w sumie dalej nowinką. Też tak uważacie?
No i jakie są różnice w działaniu?
Po dzisiejszym robię przerwę
Na podstawie własnych obserwacji oraz badań dowodzących działanie na gospodarkę dopaminową, wnioskuję że faktycznie tak jest.
Jest to pewien skutek uboczny, z którym trzeba się liczyć i dużą miarę pełnią tu osobiste preferencje.
Jeśli chcesz jarać blanty i brać noopept to jest to moim zdaniem bez sensu - lepiej odstawić i jedno i drugie a wyjdzie to i na dobre i na zdrowie.
Uczucie swego rodzaju rozdrażnienia może być potęgowane faktem, iż wiele osób zażywa go w dawce większej niż zalecana przez producenta (tj. 2-3x 10mg)
a silne doraźne a za razem krótkie działanie jak najbardziej temu sprzyja.
Zakładając, że noopept działa najwyraźniej przez 4 godziny, polecam brać właśnie 3 dawki po 10-20mg.
Powinno to zminimalizować rozdrażnienie do poziomu niezauważalnego lub nieprzeszkadzającego.
Z każdym rodzajem stymulacji wiąże się pewna niecierpliwość i nerwowość i jest to rzecz jak najbardziej naturalna. Ciężko to w 100% wyeliminować.
Ktoś próbował może łączyć noopept z acetylo-l-karnityną?
Oba te związku silnie oddziałują na układ współczulny (dopamina i acetylocholina) i zastanawiam się jak w praktyce wyglądałoby ich połączenie.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.