Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 414 / 4 / 0
Podziwiam. Szacun dla maratończyków. Zarwałam w życiu tylko kilka nocek, może dlatego, że miałam tradycję z rana kreślić, wieczorem przypalać.
Dawne dzieje...
Swoją drogą chyba szkoda neuronów na takie maratony.
And I forget just why I taste, oh yeah, I guess it makes me smile
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
  • 73 / / 0
10 miesięcy, w tym 3-4 przerwy. Najdluzsza 2 tygodnie. ŁEB ZRYTY.
Uwaga! Użytkownik odpad jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1042 / 150 / 0
W latach 90. zdarzało się poszaleć na 3 kreskach fety do 3 - 4 nocy. Piękne czasy, czystszy towar niż teraz. Nie wiem czy w ogóle teraz coś konkretnego jest. Smutny kraj.
  • 194 / 2 / 0
150-160godzin bez zmrużenia oka ale to było dawno temu. Czasy jak towar był o wiele mocniejszy niż teraz
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 94 / 1 / 0
hehe mój rekord tez 6 dni około 150 godzin, benzydamina + amfetamina + kokaina nie polecam a szczególnie fety z benzydamina!
  • 258 / 16 / 0
WItam nie wiem jak mozna nie spac pól roku to jakis chyba terminator jest, ja najdluzej nie spalem bodajze 5 dni jadlem fete i piguly na sunrise, mialem ostro po tych 5 dniach, nigdy wiecej takiej rzezni pzdr
  • 3854 / 315 / 0
Patryk29 pisze:
WItam nie wiem jak mozna nie spac pól roku to jakis chyba terminator
A kto Ci napisał, że nie spał pół roku ? Przecież nie ma takiej możliwości.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 825 / 14 / 0
W pewnym momencie to człowiek doszedł do mementu gdy bał sie zasnąć bo wszystko się wyda i zawali szkołę. No bo który normalny młodziak idzie spać na 30 godzin, budzi się, wypija herbatę i dosypia kolejne 10. Nie wspominając o apetycie który załączł się po takim kimnięciu.
  • 343 / 3 / 1
hm, ostatni 'rekord' jaki pamiętam to koło 4 nocek (+/- 90godzin bez snu) ^_^ zjebany humor i zwała pomiędzy kolejnymi nocami zapijałem kodeiną, kiedy sie zamulałem i przysypiałem to dociągałem, bardzo sprytnie :-D
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 677 / 2 / 0
ja miałem max. 72h - 3 dni , moglbym ciagnać dalej, ale przestraszyłem sie troche po zapalnieu mj 3 dnia w nocy kiedy pierw zaczeły sie omamy słuchowe, słyszałem jak rodzice sie kłócą, słyszałem jak ludzie rozmawiają, bardzo wyraźnie , przez cały czas, potem jak ktoś sie kłóci, to było takie realne, potem cienie, widziałem przez szybke od drzwi (taką która lekko zniekształca obraz, w drzwiach od wc często takie są, wiecie ocb) ludzi, przechodzacych przez mój korytarz, stojących tam, słyszałem jak rozmawiali, 2 dnia sie z tego brechtałem ale potem to było takie realne, cieżko bło to odróżnić od rzeczywistośći, żadne tam psychozy, że mi wpadną na chate psy czy jakieś przypały, czułem sie nadwyraz trzeźwy , przestraszyłem sie dopiero wtedy jak widziałem ręke która chwyta za klamke i otwiera mi drzwi do pokoju, natłok omamów i ze strony słuchowej i wzrokowej był tak duży, ze przerwałęm, nie chodzi o zwałe czy złe samopoczucie psychiczne, nic z tych rzeczy po prostu upiorne omamy, zniekształcenia rzeczywistośći i najgorsze jest to, że po psychodelikach wiez ze jestes nacpany aj tu byłem trzeźwy, pobudzony po prosu dlatego to co widzialem wydawalo sie takie realne. Niby nie dużo ale po co meczyć głowe, psychikę, organizm, ostatnio 48h i zaczęło sie dziać to smao tylko, że z małą intensywnośćią, lekkie omamy słuchowe , wiedziałem , ze jak nie przerwe to będzie to samo . 48h to jest teraz max ile moge nie spać, nie zrobie sobie siana z głowy i to raz na jakiś czas bo dobra feta jest u nas ze 2x w miesiacu i kto pierwszy ten lepszy , masz 1 dzień, wszystko schodzi :P
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.