Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 41 / / 0
W moim przypadku grejpfrut zdaje się podbijać znacznie sedację kosztem euforii. Szczególnie czuć to w ciągach, gdy euforia po kodeinie w moim przypadku nie występuje prawie w ogóle, natomiast zjedzenie grejpfruta jakąś godzinkę przed kodą daje przyjemne przysypianie przed monitorem.
  • 12507 / 2425 / 0
pesymistyk pisze:
W moim przypadku grejpfrut zdaje się podbijać znacznie sedację kosztem euforii. Szczególnie czuć to w ciągach, gdy euforia po kodeinie w moim przypadku nie występuje prawie w ogóle, natomiast zjedzenie grejpfruta jakąś godzinkę przed kodą daje przyjemne przysypianie przed monitorem.
W moim przypadku zjedzenie grejpfruta przed kodeiną powodowało tylko... zadowolenie ze zjedzenia grejpfruta - bardzo lubię grejpfruty.
  • 446 / 18 / 0
Nie wiem jak to jest,że jednym coś tam podbija a innym nie.Próbowałem i nie zauważyłem specjalnej różnicy.
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 3901 / 562 / 0
Żaden
  • 3901 / 562 / 0
Dlatego, że grejpfrut nie wzmacnia kody, bystrzaku
  • 497 / 12 / 0
Wątek w sumie rip, chociaż śmiesznie wygląda relacja osób, którym to pomogło. Chyba i w tym mnie.
p
email: 853156@protonmail.com
  • 44 / 1 / 0
Raz próbowałem podbić działanie kody grejfrutem i było słabiej niż zwykle. Według mnie nie działa.
Opioidy :*)
DXM %-D
  • 144 / 12 / 0
Siema wszystkim! Czy jest możliwość, że 240mg kody z podkładką z grejpfruta nie zadziałało na mnie? Z tego co czytałem na neurogroove to mniejsze ilości i bez grejpfruta robią ludzi. Tymczasem ja od około od 1.30 (wtedy wszystko przyjęte) leżę i czekam z zaciekawieniem czy grejp rzeczywiście tak podbije kode lecz NIC się nie dzieje ;/////
  • 22 / 3 / 0
@heks1en, oczywiście, że jest to możliwe. Szczególnie, jeśli pierwszy raz w życiu brałeś kodę - często dopiero przy drugim, trzecim, czy nawet czwartym podejściu działa, jak należy.

Jest też możliwe, że należysz do tej grupy osób, które mają słaby metabolizm kodeiny do morfiny.

Były już tu na forum przypadki osób, które narzekały, że koda nie działa, więc zdecydowanie nie jesteś jedyny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.