Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 84 / 10 / 0
@wolin12

bedzie git, ale nie bierz sertaliny, a jak dziala pregaba z deksem to nie wiem, chociaz laczylem te dwie substancje zeby wiecej wyciagnac z kodeiny.
ale 2x75mg to malo ja potrafilem 1,2g przyjebac na to koda, benzo, rozne prometazyny itd XD
:pacman: :liść:

Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
  • 16 / / 0
Ostatecznie wziełem sertraline rano, wieczorem zarzuciłem deksa: 150 mg potem 180 na dorzucenie. Zero odczuć wskazujących na zespół serotoninowy, wkońcu 25 mg sertraliny to bardzo mało. Samo doświadczenie przyjemne na początku, potem mniej. Nie mogłem spać i mialem niepokojące myśli, w których dręczyło mnie poczucie winy. Teraz czuje jeszcze odrealnienie i mam nadzieje, że przejdzie...
  • 2 / / 0
Jestem na fluoksetynie, i zarzuciłem DXM jeszcze mieszane z 3-CMC. Po 20 minutach zaczelo nakurwiać jakby podali mi propofol w kabel odrazu mnie zmiotło dawki: 500mg 3-CMC + 20mg fluoksetyny + 180mg DXM. Nawet jak brałem bez 3-CMC to troche późniejsza reakcja ale po ok. 30-45 minutach znowu mnie uśpiło.
ODPOWIEDZ
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.