Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 91 / 12 / 0
@wolin12

bedzie git, ale nie bierz sertaliny, a jak dziala pregaba z deksem to nie wiem, chociaz laczylem te dwie substancje zeby wiecej wyciagnac z kodeiny.
ale 2x75mg to malo ja potrafilem 1,2g przyjebac na to koda, benzo, rozne prometazyny itd XD
:pacman: :liść:

Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
  • 18 / 1 / 0
Ostatecznie wziełem sertraline rano, wieczorem zarzuciłem deksa: 150 mg potem 180 na dorzucenie. Zero odczuć wskazujących na zespół serotoninowy, wkońcu 25 mg sertraliny to bardzo mało. Samo doświadczenie przyjemne na początku, potem mniej. Nie mogłem spać i mialem niepokojące myśli, w których dręczyło mnie poczucie winy. Teraz czuje jeszcze odrealnienie i mam nadzieje, że przejdzie...
  • 2 / / 0
Jestem na fluoksetynie, i zarzuciłem DXM jeszcze mieszane z 3-CMC. Po 20 minutach zaczelo nakurwiać jakby podali mi propofol w kabel odrazu mnie zmiotło dawki: 500mg 3-CMC + 20mg fluoksetyny + 180mg DXM. Nawet jak brałem bez 3-CMC to troche późniejsza reakcja ale po ok. 30-45 minutach znowu mnie uśpiło.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.