Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 586 / 123 / 0
Nie wiem do końca jak się ma kot do fety (oczyszczona) ale po tym drugim szczury zasypiały w skutek zażycia melatoniny chociaż ma to uboki u niektórych (ja tak mialem rowniez) w postaci psychoz z halucynacjami. Leżałem nafurany juz zgniatany melatonina do snu na szczęście po czym zacząłem widzieć jakąś straszną postac w dobrze oświetlonym pokoju i w ciagu dnia omamy również po nawet przespanej nocy.
Moze ktos na forum cos ciekawego w ten sposob widzial? Xd
  • 151 / 21 / 0
Jak zażywać melatoninę jak do pracy chodzę na nocki? Rano jak idę spać?
  • 9390 / 1830 / 2
No a kiedy chcesz łykać hormon idukujacy sen ?
No przed snem.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1431 / 89 / 2
02 grudnia 2021Retrowirus pisze:
trafił mi w ręce niby banalny blister supla o nazwie "megasleep" (w 1 kaps = 1 mg melatoniny) Zażyłem 2 kapsulki bez wiekszej nadziei (bo po kocie) i jakież było moje zdziwienie, gdy połączenie pregabaliny (dawka ok 600) i tych dwóch wywołało ziewanie (!) i SKUTECZNIE poszedłem spać, choć bez tego pewnie bym jescze chodził ze 3-4 godziny do zmęczenia.
Kurwa, jestem pod wrażeniem!
Pregabalina wpływa czasami na sen pozytywnie, a czasami pogarsza spanie, bo napędza.Na angielskim kanale na Youtube drugs coś tam.Było opisane, że Lyrica poprawia sen.Wiem też to ze swojego ćpania pregi.
action movie:gun:
  • 1299 / 258 / 0
👉 post3609027.html#p3609027 (wcześniej też jakieś pogawędki są %-D )

👉
Spoiler:
  • 1007 / 273 / 0
Dzisiaj wziąłem 5mg melatoniny na nic i w końcu osiągnąłem optymalny czas fazy głębokiego snu na podstawie mojego smartwatcha 💥💥

Mialem z tym przewlekły problem i faza ta trwała u mnie naprawdę krótko. Obudziłem się wyspany i dużo lepiej wypoczęty. Czas posuplementować ją troszkę. 🐷
  • 11 / 2 / 0
Ja nigdy nie wierzyłem w jakieś naturalne leki które realnie pomogą mi zasnąć Dopóki nie natknąłem się na melatoninę. Podwójna dawka i praktycznie zawsze udawało mi się zasnąć. Trzeba pamiętać że od tego też idzie się uzależnić mimo tego że melatonina nie należy
do niebezpiecznych środków.
  • 1007 / 273 / 0
@Gacek4545

Bo tu masz hormon w kapsułce a nie jakies kurestwo spod lasu 🙉
  • 1299 / 258 / 0
12 maja 2022Gacek4545 pisze:
Ja nigdy nie wierzyłem w jakieś naturalne leki które realnie pomogą mi zasnąć Dopóki nie natknąłem się na melatoninę.
Chodzi o to, że nat. subst. nie da się opatentować i są mniej popularne i przebadane.
Po drugie leki są modyfikowane, aby nie strawiono ich, a nat. subst. często w dużej większości są stracone w trawieniu.
Jedno to działanie subst. na oun a drugie to pierw ją tam w ogóle dostarczyć 😜
Melatonina w małym procencie z tego co łykamy przenika niby do oun, ale to wystarczy.
Można suplementować, nawet jak się nie ma kłopotów ze snem, ma pełno funkcji.
Chyba najsilniejszy przeciwutleniacz, chroni mitochondria w komórkach. Gasi napady alergiczne w chwilę, rózne takie tam kurfa, pare jeszcze rzeczy.
  • 30 / 3 / 0
Mam melatonine fast w listkach przeterminowaną o 2 lata. Można stosować ?
Uwaga! Użytkownik happy722 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.