Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 225 / / 0
Z Jezusem zawsze jest bosko, magicznie i cudownie. Bez dragów też ;)
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 2879 / 101 / 0
Dobra dobra, już się nie podlizuj ^^
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 6 / / 0
No nie powiem, ostatni wtorek był boski...
Złożyło się na to 225 mg + kilka papierosów palonych jeden po drugim
Uwaga! Użytkownik Iasafaer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Ale kto?
Kto Cię słucha?
:emo:

Powiem Wam, że kochając się po 900 mg można nie poznać swojego partnera. W pewnym sensie może dodawać to smaczku. Pewnym utrudnieniem jest też to, że zapomina się do czego służą te narządy na dole.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 402 / 3 / 0
Wawoj pisze:
Ale kto?
Kto Cię słucha?
:emo:

Powiem Wam, że kochając się po 900 mg można nie poznać swojego partnera. W pewnym sensie może dodawać to smaczku. Pewnym utrudnieniem jest też to, że zapomina się do czego służą te narządy na dole.
Tak, i wszystko takie dziwne jest, penis, vagina, biust...takie nierealistyczne.
  • 137 / 1 / 0
Mnie bynajmniej cały pociąg seksualny przed, na czy po fazie całkowicie mija. Czasem odnoszę nawet wrażenie, że ćpanie jest dla mnie osobliwym substytutem seksu.
jestem debilem
  • 311 / 4 / 0
No twarz może nienaturalnie powykrzywiana być i brzydka ;( tzn. taka się wydawać...
  • 3732 / 45 / 0
Jak kogoś kochasz, to chyba nie ma zbyt wielkiego znaczenia? ;-) Przecież nie zawsze wygląda się jak z okładki, zwłaszcza jeśli się coś zarzuca.
Jeśli chodzi o typowy pociąg seksualny, to mnie też opuszcza na jakiś czas. Kochanie się po DXM ma wymiar inny, niż cielesny.
CosmoDo pisze:
  • 402 / 3 / 0
Ciekawy, jak miałby klimat mała, kilkuosobowa orgia seksualna- wszyscy na 2-3 plateue. Hm, mogłoby to być ekscytujące doświadczenie:-)
  • 3732 / 45 / 0
Wątpię, żeby to przeszło, nie ten drag. Chcesz orgię, to zaproś koleżanki i poczęstuj kryształami MDMA. ;-)
Jeśli o mnie chodzi, to nie wyobrażam sobie kontaktów fizycznych z kimkolwiek innym poza Cosmo na DXM. Poza też, żeby było jasne. :cheesy:
Inni ludzie są obmierzli, hehe. Wydają się obcy i nic mnie z nimi nie łączy.
CosmoDo pisze:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.

Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.