Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Po dzisiejszym robię przerwę
Złożyło się na to 225 mg + kilka papierosów palonych jeden po drugim
Kto Cię słucha?
:emo:
Powiem Wam, że kochając się po 900 mg można nie poznać swojego partnera. W pewnym sensie może dodawać to smaczku. Pewnym utrudnieniem jest też to, że zapomina się do czego służą te narządy na dole.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Wawoj pisze:Ale kto?
Kto Cię słucha?
:emo:
Powiem Wam, że kochając się po 900 mg można nie poznać swojego partnera. W pewnym sensie może dodawać to smaczku. Pewnym utrudnieniem jest też to, że zapomina się do czego służą te narządy na dole.
Jeśli chodzi o typowy pociąg seksualny, to mnie też opuszcza na jakiś czas. Kochanie się po DXM ma wymiar inny, niż cielesny.
Jeśli o mnie chodzi, to nie wyobrażam sobie kontaktów fizycznych z kimkolwiek innym poza Cosmo na DXM. Poza też, żeby było jasne. :cheesy:
Inni ludzie są obmierzli, hehe. Wydają się obcy i nic mnie z nimi nie łączy.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.