qiuru18 pisze:Tak się składa że kiedyś od użytkowników h wyprosiłem pudełka ,a jak pokazujesz lekarzowi pudełko to już inna gadka jest (widzi że masz doświadczenie z lekiem i jest spokojny)Nawet kiedyś na butelkę po babcinym tramalu dostałem nowy ,ale niestety z pełną refundacją musiałem zapłacić 120złNie no co ty... za dużo atramentu wychodzi, nie opłaca się, stawiam na grzebanie w szpitalnych śmietnikach.
U mnie jest taki szpital (brudna rudera)i tam do leczenia nawet psa nikt nie chce dać ,i tam pacjent wchodzi do lekarza ...ten wypisuje reckę i karze spadać bo radia spokojnie nie może posłuchać
Wiem, że jak chcesz pudełko to musisz zwyczajnie poprosić kogoś o niewypierdalanie go, tylko moklobemid to słabe gówno i przesada z noszeniem pudełek od niego.
No i zapomniałem tam dopisać, że chodzę prywatnie i jest łatwiej, nigdy nie musiałem niczego przynosić.
Nie zajmuję się dopalaczami ,a po za tym nikt nie prowadzi rzetelnych badań nad dopalaczami a .szczególnie interakcjami z lekami przeciw depresyjnymi ....można jedynie przewidywać że metedron zachowa się odpowiednio dla grupy fenyloetyloamin (gdybym miał to ,to przetestował bym dla ciebie)Jedyne co mogę dodać to używając kiedyś mefedron nie zauważyłem niebezpiecznych interacji z lekami
Teraz właściwie to już tylko okskarbę mi refundują, alpra jest Xowana, Medikinet też ;/
/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
Jak moclo nie podziała to potem moja wielką nadzieją jest bupropion
I potem tak jak użytkownicy tego działu zaczyna się szukanie leków za oceanu ..jak i cudownych właściwości leczniczych grzybów i innych dragów ...I tak się wszystko kręci na pokładanej nadzieji ..ale szkoda że kończy też .
Chcesz wstać z łóżka ..poszukaj reboksetyny..ale nie nadaje się do kuracji z lękami
a może jakieś żyły wodne pod moim domem? No już kurwa nie wiem.
"jak i cudownych właściwości leczniczych grzybów i innych dragów"
Coś w tym jest bo cały czas myślę jeszcze o terapii tryptaminami:))
/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.