Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 389 / 99 / 4
Niestety takie zestawienie też przerabiałem no i tak jak wspomniałeś, to w dalszym ciągu nie jest to za czym tęsknię. No trudno, pozostaje poszukać prawilnego klonazolamu po ciemnej stronie internetu. Dzięki za sugestię.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 4928 / 859 / 0
Klonazolam jest dostępny u naszego forumowego v w pillsach. Zajrzyj do działu sprzedawcy +.
  • 25 / / 0
Gdzie znaleźć ten dział sprzedawcy? ;)
  • 389 / 99 / 4
@Jezdziec Jeżeli mnie pamięć nie myli, to jest widoczny po napisaniu 30 postów. Pojawi się na dole w sub-forum Substancje psychoaktywne na co dzień.
  • 566 / 30 / 0
05 lutego 2023Hlaskover pisze:
Miałem ostatnio trochę do czynienia z aptecznymi benzo, bo chciałem powtórzyć euforyczne przeżycia z rc-klonem za czasów jego legalności i moje próby okazały się nieco rozczarowujące. Która z dostępnych w obrocie aptecznym benzodiazepin najbardziej przypomina klonazolam? Oczywistą odpowiedzią wydaje się klonazepam, ale brakuje mi w nim czegoś. Jaki apteczny lek (lub może kombinacja dwóch leków) jest w waszej opinii najbardziej zbliżony profilem działania do klonazolamu?
Myślę, że lorafen i do tego alpra. Ale to i tak nie będzie to samo...
rchiro the best
  • 449 / 67 / 0
No dobra, możemy się domyślać jaka kombinacja aptecznych by działała podobnie, ale w jakich dawkach? Powiedzmy że chciałbym odtworzyć 0.5mg clonazolam experience. 1mg klona, 0.75mg alpry i 1mg lorka powiedzmy?
  • 389 / 99 / 4
Możesz spróbować, ale wątpię żeby za pomocą aptecznych dało się podorbić ten stan niestety. Trzeba zobaczyć z jakimi subunitami receptora GABA się łączył rc klon i znaleźć zestaw benzo, które wiążą się w tych miejscach. Albo zamówić klonazolam z darka co jest wyjściem znacznie łatwiejszym. Nie jest jakoś szeroko dostępny ale jak sprawdzałem kiedyś to da się coś znaleźć.
  • 199 / 16 / 0
Ktoś próbował mixu Clona z opio typu Tramadol? To dobre połączenie?
Fatal Error.
  • 4928 / 859 / 0
Jak dawki tramala przekraczają 400mg/doba to dodaje się by nie dostać ataku epilepsji.

Co do działania to się nie wypowiem zz bardzo bo tramal brałem tylko w szpitalu i raz 50mg więc nie wiem jak działa do końca.

Ale z tego co ludzie piszą, to w pierwszej fazie tramal speeduje, jak dodasz clonazolam to podejrzewam że tego efektu nie będzie a odrazu wjedzie sedacja. No i uważaj na dawki obu, bo oba to depresanty. Dopasuj dawki do swojej tolerancji.
  • 389 / 99 / 4
@yakubu86 Doradzam większą ostrożność, bo za rozmowy o źródłach poza odpowiednim działem można wyłapać bana. Ponadto pytanie nie brzmiało gdzie klonazolam jest dostępny, ale czym aptecznym można go zastąpić.

Jeżeli chodzi o miksy z opio to sprawdzały się u mnie doskonale. Nawet ze słabiutką kodeiną powodował niesamowitą euforię, w mojej ocenie porównywalną nawet z działaniem opium. Ale oczywiście trzeba bardzo uważać, żeby nie skończyć na sztywno z depresją oddechową, bo obniżona samokontrola po klonazolamie może temu sprzyjać. Z tramadolem też było przyjemnie ale najmniej ze wszystkich opio mi podchodził (ale to akurat zarówno solo jak i w tym miksie).

Czy widzieliście może jakiś artykuł opisujący selektywność klonazolamu? Tzn na które podjednostki receptorów GABA-A działa i w jaki sposób? Albo w zasadzie cokolwiek merytorycznego opisującego bardziej szczegółowo jego działanie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).