Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Na mnie z pewnością nie działał "smutno" ani depresyjnie, wręcz przeciwnie, zaktywizował mnie po okresie jesiennej depresji. Efekty aktywizujące, antydepresyjne, motywacyjne, i przeciwlękowe były znacznie wyraźniejsze niż cokolwiek innego w Noopepcie. Przyćmiewały inne wartości.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
05 kwietnia 2017Limitbreaker pisze:++05 kwietnia 2017misspill pisze: Zawsze wydawało mi się, że działa dość mocno antydepresyjnie. Ale na pewno fenylopiracetam i noopept mogą być anksjogenne.
Na mnie z pewnością nie działał "smutno" ani depresyjnie, wręcz przeciwnie, zaktywizował mnie po okresie jesiennej depresji. Efekty aktywizujące, antydepresyjne, motywacyjne, i przeciwlękowe były znacznie wyraźniejsze niż cokolwiek innego w Noopepcie. Przyćmiewały inne wartości.
jeszcze pare dni temu chcialem tlumaczyc misspil pewne rzeczy teraz juz zewam te posty.
na nia wszystko dziala aksjogennie, za chwile pewnie tez woda z kranu.
ty potrafisz wykorzystac 150proc tego co daje noopept.
misspil Caly czas myli sie w jednym. Traktuje te substancje jak leki. Jesli nootropy nasilaja przekaznictwo elektyczne u danej osoby to u Ciebie nasili to o czym piszesz, u niej psychozy i cala reszte.
Zamiast sie wyleczyc woli maskowac wszystko lekami a potem narzekac na ksjogennosc. gdyby nie to forum i jej wpis nie wiedzialbym, ze nootropy sa aksjogenne (bo u zdrowej osoby lub ludzi bez schizofremii czy psychotycznych akcji, nie bedzie takiego dzialania).
"SCHIZOFRENII", a nie "mi", jak taki człowiek może się wypowiadać na temat tak złożonych chorób? Wiesz, że występuje coś takiego jak "remisja"? Nie wiesz.
U nerwicowców, osób depresyjnych etc. mogą być anksjogenne, a że popieprzona jest większość tego forum, pali trawkę, bierze amfę, ketony, psychodeliki i ma schizy... dopisz sobie sam. Poza tym wiele osób potwierdza anksjogenność.
Odstaw te nootropy, na Ciebie nieodpowiednio działają.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata