Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 425 / 50 / 0
Ile mozna tego maksymalnie lyknac zeby nie wyjebalo w dysocjacje? Mam wazny projekt, potrzebuje weny twórczej
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2532 / 602 / 0
No to taką dawke na 1 plateu.Chociaż i na pierwszym może pojawić się delikatna dysocjacja,ale do ogarnięcia.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 7 / 0
Jak jadłem DXM to bodajże z Tussidexu. Dawka była pomiędzy 350mg, a 450mg. To co ja widziałem po tym to tylko ja wiem, jak zamykałem oczy to czułem jakbym skakał po swoich neuronach w mózgu. %-D
Uwaga! Użytkownik TheTiger jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / 1 / 0
Czym spowodowane moglo byc dzialanie przeciwlękowe po deksie?
Serotonina,dopamina a moze gaba?

Kiedyś pracowalem w miejscu gdzie mocno odczuwalem stres i nie potrafilem sie odnalesc wsrod ludzi z tego srodowiska. Ale pewnego dnia przed robota zapodalem z tego co pamietam 200mg DXM i o dziwo w pracy o wiele lepiej sie czulem tzn zrelaksowany nawet cos tam zagadywalem.

I sie zastanawiam z czego to moze wynikać bo wiem ze DXM ma szerokie pole dzialania.

Jesli ktos ma jakies pomysly to zapraszam
  • 1933 / 450 / 4
21 sierpnia 2023Detronizator2 pisze:
21 sierpnia 2023NahoyCito pisze:
Chłop usunął sobie depresje tabletkami na kaszel, psycholodzy go nienawidzą.
Tak poważniej, to jestem kilka dni po tripie, i zyskałem siłę do życia, nie myślę w ogóle o śmierci, nawet sprawiają mi przyjemność różne rzeczy, gdzie zazwyczaj to anhedonia. Mówie wam, bierzcie to gówno.
Poczytaj o axs-05. Sam biorę a mojemu psychiatrze spodobał się ten pomysł, nienawiść jest fakultatywna.
Na mnie DXM działa najlepiej antydepresyjnie ze wszystkich substancji jakie znam (no może poza ketaminą w małych dawkach ale ona działa tylko krótkoterminowo), lepsze nawet od "leczniczego klefedronu" xd.
coś czuję, że efedron by Cię zdziwił.
DXM
  • 613 / 187 / 0
26 sierpnia 2023houseman pisze:
Czym spowodowane moglo byc dzialanie przeciwlękowe po deksie?
Serotonina,dopamina a moze gaba?

Kiedyś pracowalem w miejscu gdzie mocno odczuwalem stres i nie potrafilem sie odnalesc wsrod ludzi z tego srodowiska. Ale pewnego dnia przed robota zapodalem z tego co pamietam 200mg DXM i o dziwo w pracy o wiele lepiej sie czulem tzn zrelaksowany nawet cos tam zagadywalem.

I sie zastanawiam z czego to moze wynikać bo wiem ze DXM ma szerokie pole dzialania.

Jesli ktos ma jakies pomysly to zapraszam
Serotonina i ogólna dysocjacja (blokada nmda).
  • 586 / 127 / 0
Jestem na programie biore bupre, lorka oraz memantyne z tym ze dawkowanie za niskie dostalem i szybko sie skończyło wiec wróciłem do microdosongu DXM i sie zastanawiam na chuj mi ten program skoro świat jakby znowu zaczął się kręcić w subiektywnej ocenie zdepresjonowanego ćpuna.
Kilka lat wstecz leczyłem skręty i ciśnienie na opio czy inne substancje ale już mi sie ulewalo tym stanem przy przejedzeniu ponad 100 paczek myślę na spokojnie biorąc pod uwage częstotliwość brania zarówno na tripy jak i microdosing.
Czy ktoś ma może link na priv z kaszlakiem w wersji o przedłużonym uwalnianiu? Nie moge tego namierzyć a chyba zainwestuje i poeksperymentuje.

Edit

Znalazłem dxmdirect o który mi chodziło a nie o przedłużone uwalnianie.
Memantyna + DXM + mj robi swoje od rana XD
  • 142 / 11 / 0
Koledzy chciałbym spróbować pierwszy raz DXM, tylko odstawiam lek SNRI duloksetyne, minęło już 48h od ostatniej dawki, więc chyba powinno być ok?

Jeszcze sprawa dawki 300mg będzie ok na 1 raz?
  • 377 / 113 / 0
Dawka odpowiednia , a raczej po takim czasie od odstawienia leków powinno być ok
"Life pain always sexy"
  • 1455 / 598 / 0
@SAIGRY antydepresanty moga schodzic tygodniami , miesiac bys mial pewnosc tak to nie wiadomo . A ile wazysz ? Bardziej 400mg chyba , ze jestes chudy .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.