Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Serotonina,dopamina a moze gaba?
Kiedyś pracowalem w miejscu gdzie mocno odczuwalem stres i nie potrafilem sie odnalesc wsrod ludzi z tego srodowiska. Ale pewnego dnia przed robota zapodalem z tego co pamietam 200mg DXM i o dziwo w pracy o wiele lepiej sie czulem tzn zrelaksowany nawet cos tam zagadywalem.
I sie zastanawiam z czego to moze wynikać bo wiem ze DXM ma szerokie pole dzialania.
Jesli ktos ma jakies pomysly to zapraszam
21 sierpnia 2023Detronizator2 pisze:Poczytaj o axs-05. Sam biorę a mojemu psychiatrze spodobał się ten pomysł, nienawiść jest fakultatywna.21 sierpnia 2023NahoyCito pisze: Chłop usunął sobie depresje tabletkami na kaszel, psycholodzy go nienawidzą.
Tak poważniej, to jestem kilka dni po tripie, i zyskałem siłę do życia, nie myślę w ogóle o śmierci, nawet sprawiają mi przyjemność różne rzeczy, gdzie zazwyczaj to anhedonia. Mówie wam, bierzcie to gówno.
Na mnie DXM działa najlepiej antydepresyjnie ze wszystkich substancji jakie znam (no może poza ketaminą w małych dawkach ale ona działa tylko krótkoterminowo), lepsze nawet od "leczniczego klefedronu" xd.
26 sierpnia 2023houseman pisze: Czym spowodowane moglo byc dzialanie przeciwlękowe po deksie?
Serotonina,dopamina a moze gaba?
Kiedyś pracowalem w miejscu gdzie mocno odczuwalem stres i nie potrafilem sie odnalesc wsrod ludzi z tego srodowiska. Ale pewnego dnia przed robota zapodalem z tego co pamietam 200mg DXM i o dziwo w pracy o wiele lepiej sie czulem tzn zrelaksowany nawet cos tam zagadywalem.
I sie zastanawiam z czego to moze wynikać bo wiem ze DXM ma szerokie pole dzialania.
Jesli ktos ma jakies pomysly to zapraszam
Kilka lat wstecz leczyłem skręty i ciśnienie na opio czy inne substancje ale już mi sie ulewalo tym stanem przy przejedzeniu ponad 100 paczek myślę na spokojnie biorąc pod uwage częstotliwość brania zarówno na tripy jak i microdosing.
Czy ktoś ma może link na priv z kaszlakiem w wersji o przedłużonym uwalnianiu? Nie moge tego namierzyć a chyba zainwestuje i poeksperymentuje.
Edit
Znalazłem dxmdirect o który mi chodziło a nie o przedłużone uwalnianie.
Memantyna + DXM + mj robi swoje od rana XD
Jeszcze sprawa dawki 300mg będzie ok na 1 raz?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.