Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Serotonina,dopamina a moze gaba?
Kiedyś pracowalem w miejscu gdzie mocno odczuwalem stres i nie potrafilem sie odnalesc wsrod ludzi z tego srodowiska. Ale pewnego dnia przed robota zapodalem z tego co pamietam 200mg DXM i o dziwo w pracy o wiele lepiej sie czulem tzn zrelaksowany nawet cos tam zagadywalem.
I sie zastanawiam z czego to moze wynikać bo wiem ze DXM ma szerokie pole dzialania.
Jesli ktos ma jakies pomysly to zapraszam
21 sierpnia 2023Detronizator2 pisze:Poczytaj o axs-05. Sam biorę a mojemu psychiatrze spodobał się ten pomysł, nienawiść jest fakultatywna.21 sierpnia 2023NahoyCito pisze: Chłop usunął sobie depresje tabletkami na kaszel, psycholodzy go nienawidzą.
Tak poważniej, to jestem kilka dni po tripie, i zyskałem siłę do życia, nie myślę w ogóle o śmierci, nawet sprawiają mi przyjemność różne rzeczy, gdzie zazwyczaj to anhedonia. Mówie wam, bierzcie to gówno.
Na mnie DXM działa najlepiej antydepresyjnie ze wszystkich substancji jakie znam (no może poza ketaminą w małych dawkach ale ona działa tylko krótkoterminowo), lepsze nawet od "leczniczego klefedronu" xd.
26 sierpnia 2023houseman pisze: Czym spowodowane moglo byc dzialanie przeciwlękowe po deksie?
Serotonina,dopamina a moze gaba?
Kiedyś pracowalem w miejscu gdzie mocno odczuwalem stres i nie potrafilem sie odnalesc wsrod ludzi z tego srodowiska. Ale pewnego dnia przed robota zapodalem z tego co pamietam 200mg DXM i o dziwo w pracy o wiele lepiej sie czulem tzn zrelaksowany nawet cos tam zagadywalem.
I sie zastanawiam z czego to moze wynikać bo wiem ze DXM ma szerokie pole dzialania.
Jesli ktos ma jakies pomysly to zapraszam
Kilka lat wstecz leczyłem skręty i ciśnienie na opio czy inne substancje ale już mi sie ulewalo tym stanem przy przejedzeniu ponad 100 paczek myślę na spokojnie biorąc pod uwage częstotliwość brania zarówno na tripy jak i microdosing.
Czy ktoś ma może link na priv z kaszlakiem w wersji o przedłużonym uwalnianiu? Nie moge tego namierzyć a chyba zainwestuje i poeksperymentuje.
Edit
Znalazłem dxmdirect o który mi chodziło a nie o przedłużone uwalnianie.
Memantyna + DXM + mj robi swoje od rana XD
Jeszcze sprawa dawki 300mg będzie ok na 1 raz?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.