Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Co najlepiej podbija kodę?
Pieprz
8
5%
Cytrusy
10
6%
Acodin
37
23%
Papieros
27
17%
Muzyka
10
6%
Benzo
44
27%
alkohol
10
6%
Gryzienie tabletek
17
10%

Liczba głosów: 163

Zablokowany
  • 879 / 192 / 5
21 kwietnia 2018guccilui pisze:

A propo, ciekawe co u naszej pięknej Klepsydry, jej tryb życia nie sprzyjał wstawaniu z uśmiechem i pełnym portfelem...
Żyję.

Chcecie nową knajpę?
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 2976 / 256 / 0
Ale jak żyjesz ? ;)

Nowa knajpa się przyda w sumie, jestem za.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
Benzo mam opór tylko tramca brak bo zapisal mała butlę zamiast dużej....... nie wiem kiedy będzie teraz przyjmował ratuje się kodeina 450mg nawet zrobilo z resztka trampka :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
Nowa knajpa - whatevah.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1305 / 162 / 0
Ale sie zgrzalem do standardowych środków dodałem 100mg kweetiapiny idę noddowac dalej hehe
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1916 / 335 / 2
[mention]Klepsydra[/mention], czekamy na kolejne historię z życia opiowraczki w mieście aniołów upadłych czyt wwa.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 789 / 47 / 0
Ja wczoraj 150mg kody po 2h zjadłem solidny ciepły obiad i dorzuciłem 15mg aripiprazol. Nawet fajnie, dupę zaleczyło, mocno sedacyjnie się zrobiło i tyle.
  • 1305 / 162 / 0
No zapas tramca na kilka dni jest prosiłem doktorkaa wyjaśniłem mu ze się pomyLil z butlami i dał 10ml zamiast 96ml nie chcąc ryzykować wzialem tabsa 50x150 :cheesy:

Kurde mops się czepia dzielnicowy też psychiatra mam nóż na gardle i tak cpamn %-D
Dziś lajtowe 2mg alpry 8mg klono 600mg tramca 240mg kody 100mg kweetiapiny która moim zdaniem trochę osłabiła tramca jak to jest? Wczoraj ugrzany jak mops no ale było 1.2 G Tramalu :retarded: chyba sam sobie odpowiedziałem :-D
  • 5369 / 981 / 0
Zyje, zyje - Klepsydra weszla na kompa. Mnie ciekawi czy wyszla juz undergroundu tj piwnicy na swiatlo dzienne. Jak taka poczwara :d
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2116 / 634 / 0
08 maja 2018Hexe pisze:
Boję się, że gdybym ogarnęła sobie to od lekarza, czyli legalnie na rp z moim nazwiskiem to nie byłoby już odwrotu. A nie o to mi chodzi.
Byłby. Może nawet szybszy i boleśniejszy, niż myślisz. Przy wszystkich jego zaletach, schodzenie z DHC to jak schodzenie z majki. Mówię o konkretnych dawkach, aktualnie biorę te 900mg dziennie rano, zdarza się też 900 mg wieczorem tego samego dnia ale bastuję z takim zachowaniem mocno. Do tego krzyżyki w normalnych, grzecznych ilościach odkąd dokończyłam jeden z listków.

BTW, napisz mi, proszę, na fejsie, że Ty to Ty - bo jednocześnie dwie pannice do mnie napisały i sama rozumiesz... ;-)

Ale z tym powrotem chodziło mi raczej o to, że lekarze (nawet, a może zwłaszcza starsi, nieśledzący nowości) bywają mocno sceptyczni (eufemizm) do wypisywania tego leku; albo nie znają, albo/i nie wiedzą że już na Rp i kojarzy się z "najmociejszym arsenałem" (haha, gu :heart: ); ale teraz ładna - czytaj, nieładna - zmiana w receptach nam idzie, więc jak masz coś kołować w ten sposób i nie płacić milionów monet od nieogarniętego dojścia, to na biegusiu. No i lekarze, jeśli nawet ktoś Ci przepisze, też mają swoją "pojemność", podobnie jak Twoja karta; nie wolno nam też zapominać, że oni są jednak tylko ludźmi i też... umierają.

Aaaa, no tak, pochwalić się kubeczkiem miałam i w tej knajpie! Bardzo mi się podoba. Można rzec, że z prawdziwym przesłaniem, nie jak te z cytatami z coelho-like pisarzyków, tylko twarda życiówka. ;-)
kubekct.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.