19 kwietnia 2018Jamedris pisze: Nikt tu chyba nie wierzy w leczenie depresji opio...? Przynajmniej długofalowo, tak na stałe.
Bo na czas działania danego opio - bardzo proszę.
PS : Jamedris - wejdz na fb, muszę pogadać ;).
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
450mg kody z 5mg Lorafenu sobiewrzuciłem jest czilek :-D
20 kwietnia 2018Xide pisze: Jak chce podbić dzialanie alprą to mam wrzucić ją przed czy po kodzie? Czy wgl zjeść razem z kodą
W ogóle to przypomniało mi się (tak nostalgicznie), jak na studiach miałem 3 dyszki dziennie budżetu i stawałem przed dylematem (miałem tolerkę 600mg kody), czy kupić 4 paki thio i nie mieć ani zeta; czy kupić 3, być niedogrzany - ale kupić sobie coś do jedzenia
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Z perspektywy czasu takie wspomnienia mogą wywołać uśmiech, jak się potrafiło kombinować, ale pamiętam że w takich momentach wesoło nam nie jest... lombardy, zastawy, kredyty, złodziejstwo, oj różne rzeczy się robiło. Później było niespodziewanie dobrze z sianem, a teraz jest mocno średnio...
A propo, ciekawe co u naszej pięknej Klepsydry, jej tryb życia nie sprzyjał wstawaniu z uśmiechem i pełnym portfelem...
email: 853156@protonmail.com
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.