Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 5194 / 927 / 0
Wydaje mi się że jemu chodzi o dragi, to niech unika mefedronu i wszystkiego co dziala na serotonine.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 10 / / 0
Witam. Jakiś czas temu pomieszałem Coco z paroksetyna i alkoholem. Wywaliło mnie tak w kosmos że organizm przestał tolerowac wszystkie ssri, mirtazapine, coaxil. Coz mogło mi się stać? Minęło już trochę czasu ale boję się wrócić do lekw, nie wiem jaka będzie reakcja.
  • 997 / 183 / 0
@Pawlak1989 co masz na myśli że przestał tolerować?
  • 10 / / 0
Chodzi o to, że dostawałem takiego wewnętrznego napięcia i napędu nie do zniesienia. Nie mogłem usiedziec w miejscu, myslalem ze zwariuje.
  • 8 / / 0
20 sierpnia 2022serotoninowy pisze:
Wydaje mi się że jemu chodzi o dragi, to niech unika mefedronu i wszystkiego co dziala na serotonine.
Jeszcze raz dzięki. Chciałbym jeszcze wiedzieć czy z tą mieszanką można zażywać grzyby psylocybinowe ?
  • 1686 / 1040 / 7
@Candymanpsycho, psylocybina wiąże się z receptorami serotoninowymi. Nie wrzucaj, bo zamiast fazy wygenerujesz sobie ogrom frustracji z racji tego, że po prostu nie zadziałają, no i zmarnujesz sobie pieczarki. Niestety wszelakie doświadczenia psychodeliczne są niwelowane praktycznie do zera przy tej grupie leków i potrzeba sporo czasu i cierpliwości, aby móc się w pełni cieszyć potencjałem, jaki drzemie w grzybach.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 997 / 183 / 0
Mam trochę papierków 10ug LSD.Czy mogę je mikrodawkować 2 razy w tyg(10-20ug) przy 60mg dulo?Chodzi mi o sprawdzenie działania terapeutycznego LSD przy depresji/nerwicy.Wiem że nic mi nie grozi takim połączeniem ale czy to wgl będzie miało jakiś sens bytu przy duloksetynie?Czy coś zadziała?
  • 960 / 17 / 0
Czy mozna zazywajac dulo I amisulpiryd I kwetapine pić yerba mate lub guaranne lu zielone herbatę?
  • 227 / 10 / 0
Czy SSRI znacznie osłabia działanie opiatowe Kratom? Jestem na 40mg paro który blokuje cyp2d6 z tym że do konwersji mitragininy w bardziej aktywny metabolit trzeba cyp3a4.

Ma ktoś porównanie działania Kratom z/ i bez SSRI?
  • 13 / 4 / 0
Pytanie, jak jednorazowe zażycie kokainy może wpłynąć na leczenie przeciwlękowe wortioksetyna i buspironem?
Wiadomo, że leki rozkręcają się jakiś czas, czy to oznacza że wróci się do punktu wyjścia?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.