nie pamietam skad to sie wzielo, chyba zapomnialam.
@zolpi Nooo dokładnie tak! Jak czasem byłam zmuszona zgiąć, żeby po coś sięgnąć czy whatever to potem miałam już małego nawet krwiaka. Z resztą dokładnie, lepiej wchodzi, rozchodzi się tam sobie przyjemnie.
A co robicie w momencie, gdy macie strzykawkę w żyle a chcecie sięgnąć po wacik, żeby przyłożyć w miejscu wkłucia? Puszczacie strzykawkę? Czy jest jakiś mniej karkołomny i średnioprzyjemny sposób?
17 wrz 2023 - scalenie postów - d5
15 lipca 2021ema112 pisze: jest nawet takie cpunskie powiedzenie: i nigdy nie zginaj reki po strzale!![]()
nie pamietam skad to sie wzielo, chyba zapomnialam.
16 lipca 2021zolpi pisze: i rozmasowuję,
Rozmasowywanie powoduje "twardnienie żył". Dużo trudniej w taką żyłę się wbić potem. AS już na 100% nie masujemy wacikiem z alkoholem (co uniemożliwi zasklepienie się żyły - alkohol powoduje że lokalny czop z płytek krwi się rozpływa i nie może dojść do zasklepienia w żyle.
To tyle prostym językiem.
https://zapodaj.net/5c94cd0d3fe35.jpg.html
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Musiało trochę pójść poza żyłę, ale wygląda to kompletnie niegroźnie, wchłonie się.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.