Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3199 / 386 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Ja waliłem ze szkła bez żadnej tolerki i powiem że 100 jest dosyć lajtowe, po 200 na pewno nie spłyniesz, Ja na twoim miejscu bym podał 200 ze spokojem a jak będzie mało to jeszcze 100.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
100 jest bardza fajna i lajtowa . o szkle pisze. fenta wchodzi z opóźnieniem dość dużym. wejście jest tak dopiero po jakichś 3 min. i nie ma "kopa" jak po herze. raczej totalnie sie luzujesz. najlepsze opio z jakim miałem do czynienia. 300 bym raczej nie zapodał jak ktoś tolerki nie ma. fnt ma bardzo porąbaną kinetykę. u każdego inaczej przebiega potem faza redystrybucji do oun. dlatego uważam, że 100 jest po prostu bezpieczna. a fnt, jak żaden inny ma zdolność do czasem bardzo gwałtowego porażenia ośrodka oddechowego
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2009 przez oxan, łącznie zmieniany 1 raz.
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
mniam mniam, 200 mcg czyścicielka i metkatynon z całej paczki acataru :heart:
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
szkiełko czyściciela zapodałem
fazka jak gdy boga za nogi złapałem...

to tak apropos połączenia fentanylu z silnymi stymulantami, miałem szczęście skosztować tego ostatnio i jestem w niebo wzięty :D najpierw strzał z mety, wejście jakiego w życiu po żadnym opio nie miałem, rozmazało mnie po ścianach i podłodzę w sąsiednim pokoju, fazka super ale że za stymulantami nie przepadam to zmęczyło mnie to naspeedowanie po jakimś czasie, i włańśie wtedy fentanyl mnie wyleczył, oczyścił z obcego mi pośpiehu i męczącej nadaktywności, ogrzał i przykrył pluszową kołderką
najgorsze jest to ze byłem tak naspeedowany ze strzelić tego fencia nie potrafiłem, łapy mi sie telepały strasznie
praktycznie zawsze strzelałem benzo i opioidy i wychodziło mi to zawodowo, a teraz taki naspeedowany nie mogłem w bata trafić, naszczęście gdy juz się udało to każda kolejna, ciepła, błogia i bezstresowa ampułeczka wchodziłą juz z dawną wprawą...

morał z tego taki zeby następnym razem miksa w jednej pompoie zapodać:D
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 142 / 0
wytrzeźwiałem i usuwam te bzdury. moje żałsne wypociny na haju :-D
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2009 przez oxan, łącznie zmieniany 1 raz.
narkotyki są niezdrowe
  • 6 / / 0
OXAN
Zebys wiedział nic mnie nie pokopał ten fentanyl na plastrze z zelem..:/ zjadłem całego plastra prawie...Nie ma to co Durogesic pod jezyk 10-15 minut i jest jak powinno.:) a w sobote jade do mieszkania po babci ktora niestety zmarła porządki zrobic wiec plastrow troche sie nazbiera hehe:)
Uwaga! Użytkownik mariolllo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 142 / 0
@mariolllo
no to ja b.chetnie bym sie do tych zbiorów dołączył :-D
narkotyki są niezdrowe
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
oj mniam mniam, ostatni kawałeczek plasterka, 200 mcg z metkatem w jednej pompce. kocham cię czyścicielku :heart:
te wejście i później delikatnie wchodzi fentaś :o) oj oj oj polecam każdemu!
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
nie poleacam nikomu poswiece sie wezme za niego zeby nie musial cierpiec heh
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
oxan pisze:
chinka oka, ale ja wolę fenta :-D . nie wiem czemu, mi najbardziej właśnie on pasuje. i pochodne. lubie go, bardzo lubie, nawet więcej niż bardzo. bardzo za bardzo hahahaha

przeciez chinka to alfametylfentanyl, ktory jest slabszy ale dziala dluzej... czy chodzi wam po prostu o heroine dobrej jakosci?

o co chodzi z tym dawkowaniem, no1 pisal ze pol plastra 50mcg/h fajnie go robi, przeciez to jest kurwa ponad 4mg fentanylu, pewny zgon!!

pol plastra 50mcg/h to 25 dawek 168mcg fentanylu, a z kolei opakowanie 5 plastrow 100mcg/h to 500 takich dawek!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2009 przez greenz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.