Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 448 / 14 / 0
19 marca 2017essen pisze:
Dlaczego to jebie tak chlorem? Pomijam fakt że piecze jak skurwysyn ale skąd tam ten zapach chloru?
Zanieczyszczenie, niezbyt dbałe wysalanie produktu, ew. jeśli bardzo jebie chlorem, to może dostałeś np. 4cl-pvp a nie mdphp? Trudno o 100% pewności, ale wszystkie próbowane przeze mnie sorty zbytnio chlorem nie waliły. Może tu się jeszcze @Dersu Uzala wypowie, mógł więcej sortów testować.

Co do porównania IPH i MDPHP, to można powiedzieć, że trochę podobne, zwłaszcza przy podaniu oralnym. Przy snifie widać większą różnicę. Ja pobudzenie fizyczne na mdphp mam całkiem spore, natomiast po iph zerowe.
  • 401 / 20 / 0
jebie chlorem tylko jak rozpuściłem w wodzie destylowanej i troche podgrzałem.
Takto jak wsadze nawet nosa do samary to nic, zero zapachu. Przy podaniu oralnym też bez smaku. Dziwne.
Czy można powiedzieć że MDPHP ma działanie bardziej dopaminergiczne niż noradrenergiczne? A jak było z jego "niesławną matką" MDPV bo nie dane było mi spróbować?
  • 448 / 14 / 0
Mdphp będzie, tak jak i MDPV. Parametry: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articl ... po=31.1321

Co do chloru, posłużę się równaniem reakcji:
HCl+ H2O = H3O+ + Cl-
Wiec to po prostu te jony, a reakcji pomogło podgrzanie. Od razu zaznaczam, że nie zwykłem rozpuszczać substancji w wodzie, wiec z praktyki się nie wypowiem, ale osoby lubiące iv mogą się wypowiedzieć.
  • 469 / 29 / 0
Strasznie ora łeb.
  • 71 / 1 / 0
do alfy pvp daleko, ale nie jest zle, mimo to nie polecam na ciagi, lepszy hex..
  • 1893 / 181 / 0
The Offspring - Gotta Get Away
Offtop? Tekst bardzo a'propos :)
  • 343 / 19 / 0
nada się to w jakiś mini dawkach terupeutycznych?Nie chce się naćpać ale chce być pobudzony i lepiej pracować umysłowo
czy pojawiają się paranoje/jakieś tiki nerwowe/widać że ktoś jest pod wpływem?i czy można to wapować
  • 1893 / 181 / 0
26 marca 2017haszykowy pisze:
nada się to w jakiś mini dawkach terupeutycznych?Nie chce się naćpać ale chce być pobudzony i lepiej pracować umysłowo
czy pojawiają się paranoje/jakieś tiki nerwowe/widać że ktoś jest pod wpływem?i czy można to wapować
Tak, pod warunkiem dawkowania w okolicach około 10 mg. Wapo jak najbardziej.

Odpowiedź z posta wyżej dotyczy oczywiście pierwszego pytania. Przegięcie objawia się w typowo "alfowy"sposób, wiadomo ocb. Tak że jak będziesz pilnował dawek i wystrzegał się kompulsywnych dorzutek, nic raczej nie będzie widać, wszystko ogarnia się jak należy i nikt nie pozna żeś coś wziął. Syp, łap bucha i powodzenia w pracy :)

Posty scalono. MrRabbit.
  • 479 / 15 / 0
Po większej ilości testów jednak chylę głowę przed tym RCkiem.
Sajdy fizyczne znacznie gorsze niż po MDPV (jeszcze brałem kilka miesięcy temu, wiec mam świeże porównanie).
Po 30 mg biegnę obsrany po benzo, a przy pefałce 25-30 to była jeszcze graniczna dawka, że można się było obejść bez benzo.
Silne uderzenia serca odczuwam leżąc w łóżku jeszcze 40h po użyciu. Ciężki temat.
Biję pokłony i będę chyba powoli zmierzał z workiem w kierunku kibla, bo i tak nie mam pomysłu co miałbym z tym zrobić.
Kardio-siepacz podobny jak efylon.
Pozdro dla młodych 20-latków, którzy jeszcze mają zdrowie, żeby tyrać tym swoje serce. :)
Król Jest Tylko Jeden
  • 299 / 8 / 0
@up, ja tak miałam po wrzuceniu owej substancji z HEXem. Tak się zdziwiłam, że wrzuciłam od razu co było pod ręką na wyciszenie :wall: Ale przy tyci tyci wrzutce jest lekkie pobudzenie fizyczne.
Oni patrzą z pogardą na każdy mój wyskok, się klepią po czołach.
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.