parodiaczlowieka pisze:Nie to mam na myśli. Też mam specyficzne oczy po KAŻDYM ćpaniu, a i tak ktokolwiek mnie rozpoznaje to po zachowaniu/rumieńcach (z tym mam przewalone, bo jadłam kilka lat DXM i pierwsze co u mnie w domu się widzi to rumieńce).
True
O ile po syntetykach na oczach jest tajna miazga bo są w normie to wszystko zdradza specyficzny kolor i wyraz mordy. Po 25C nie wiem czy też coś takiego nie miałem widząc siebie w lustrze ale wtedy musiał bym mieć opinie osoby trzeciej.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Jako ze posiadalem 1g nie chcialem spieprzyc a tolerancje mam znikoma to zrobilem z (na oko) polowy na 5-6g suszu.
Jako ze wyszlo dosc slabe to z drugiej polowki akb zrobilem na 2g suszu, dopiero po mocnym wyschnieciu nadawalo sie to do czegos i zmieszaniu z tamta dwojka. Cos slabe to sie zrobilo kiedys pamietam uwazalem 5f za jedno z mocnejszych jak widac pinaci przejely rynek czas sprobowac
Zmień vendora chłopie.
Albo masz jakiś lewy sort albo coś źle robisz. 5F-AKB48 kara i to bardzo porządnie.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.