Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 2466 / 15 / 0
parodiaczlowieka pisze:
Nie to mam na myśli. Też mam specyficzne oczy po KAŻDYM ćpaniu, a i tak ktokolwiek mnie rozpoznaje to po zachowaniu/rumieńcach (z tym mam przewalone, bo jadłam kilka lat DXM i pierwsze co u mnie w domu się widzi to rumieńce).

True

O ile po syntetykach na oczach jest tajna miazga bo są w normie to wszystko zdradza specyficzny kolor i wyraz mordy. Po 25C nie wiem czy też coś takiego nie miałem widząc siebie w lustrze ale wtedy musiał bym mieć opinie osoby trzeciej.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 2 / / 0
Jak tak czytam posty co niektorych to nie wiem czy sie smiac czy plakac. Ludzie zastanawiam sie ile wy macie lat... zamiast za Kann zlapcie za ksiazki bo plakac sie chce jak widze co z wami robi ten 5F-AKB48 tosz to sredniak pod wzgledem mocy palilem w ciagu czysty w dawkach ze pewnie polowa z was by umarla, z tego co tu wnioskuje po opiniach niektorych, chociaz nie wiem czy ktos od tego juz polegl odpukac. Moje zdanie na temat tego kann dosyc dobre. Na maczanki 1-20 powinno was zadowolic(dzisiaj bede takowa robil). Czas dzialania cos okolo 1h zjazd nieodczuwalny jak to bywa po kann ewentualnie gastro i sennosc standard. Dzialanie odczuwamy juz po 1 buchu (chodzi mi o czyste)dosc przyjemne bez zadnych schiz czy zmian kolorow jak tu widzialem xD No ale rozumiem kazdy jest inny i szanuje wasze wypowiedzi chociaz co niektorzy powinni sie zajac pisaniem bajek(taki pomysl na biznes w przyszlosci). Pozdrawiam :old:
  • 571 / 28 / 0
Robiłem waporyzację tej kanny wczoraj i było całkiem przyjemnie, totalny lajt w porównaniu do tego jak kurewsko porobiła mnie dzień wcześniej waporyzowana ab-fuminaca. Zamówiłem te dwa syntetyki na próbę, chociaż zawsze jak paliłem wcześniej maczanki typu Spice nie podobała mi się faza, zawsze czułem się zbyt mocno porobiony, w stronę lęków i paranoi, i fizycznie upośledzony, zupełnie nie mobilny. Ja kannę zapalić mogę tylko kiedy leżę już w wyrze i wybieram się spać za chwilę, bo nie jestem po tym w stanie funkcjonować i nawet myśleć logicznie :(
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 827 / 33 / 0
Zaniepokoilo mnie to ze jeden vendor zaczal gonic 5fakb lepkie bezowe o rozpuszczalnosci 1g na ok 150ml acetonu ktos mial z takim do czynienia? Bo moje jest w drodze ale jak przeczytalem wypowiedz jednego usera to nie wiem co o tym myslec...moge jeszcze zmienic na inne kanna poki nie jest wyslane jak myslita zamienic 5fakb na zwykle akb? Docelowo jest zamowione 1g5fakb48, 1g bb22 i 1g thj2002 czy jak to sie tam zwie. Zawsze robilem maczane 1g 5fakb48 i 1g bb22 na 20g podkladu ale proszki od innego vendora. Teraz chce 3g powyzszych kanna rozkopac na 40g podlkladu. Mieszanka ma byc mj like. Jak myslicie zamienic 5fakb na zwykle ktorego nigdy jeszcze nie palilem?
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Ja zamówiłem i dostałem normalne białe,sypkie jak zawsze, po ciągu na ab-chminaca pokarać się tym nie idzie %-D
  • 112 / 5 / 0
tym ogolnie sie malo idzie pokarac, zrobilem maczanke po wczesniejszej waporyzacji i wzglednie nie odczuciu efektow.
Jako ze posiadalem 1g nie chcialem spieprzyc a tolerancje mam znikoma to zrobilem z (na oko) polowy na 5-6g suszu.
Jako ze wyszlo dosc slabe to z drugiej polowki akb zrobilem na 2g suszu, dopiero po mocnym wyschnieciu nadawalo sie to do czegos i zmieszaniu z tamta dwojka. Cos slabe to sie zrobilo kiedys pamietam uwazalem 5f za jedno z mocnejszych jak widac pinaci przejely rynek czas sprobowac
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 53 / 0
Nie idzie się pokarać?
Zmień vendora chłopie. %-D
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 205 / 2 / 0
@tokarz19

Albo masz jakiś lewy sort albo coś źle robisz. 5F-AKB48 kara i to bardzo porządnie.
Uwaga! Użytkownik McKirko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 5 / 0
Kiepsko cos, ale i tak juz sie skonczylo, teraz czekam na ab-chminace zobaczymy czy lepiej karze proporcja 1: 6
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 34 / 0
Tokarz, też mam pewnie z tej samej strony ten nie kopiący sort. Ludzie piszą że główka zapałki karze, natomiast szczur spalił 5x tyle i była tylko zmuła. Eh i zostało rozczarowanie nici z jebnięcia. Trzeba potestować ur z bb :p
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.